Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание

Билкови лекарства

Терапията с билкови екстракти набира все по-голяма популярност през последните двадесет години. Все повече хора я предпочитат пред конвенционалните лекарства и в това няма нищо учудващо – естествено постигнатите, трайнирезултати илипсата на опасни странични ефекти, са достатъчно добра причина за този естествен избор от страна на потребителите.

В кои случаи билките са най-търсени? Търсенето на билкови екстракти е най-интензивно в следните направления: сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, диабет, когнитивни проблеми, особено отслабване на паметта, депресии, тревожни разстройства. Затлъстяването и наднорменото тегло, както и стареенето на кожата са други често срещани проблеми, които хората разрешават с помощта на естествените продукти.

Предимства на билките пред лекарствата. За да започне да действа един билков екстракт е необходимо повече време. Търпението обаче си струва, първо защото постигнатият ефект ще бъде постоянен и второ – защото билките въздействат върху причинителите на симптомите, а не върху самите симптоми. При повечето лекарствени медикаменти ситуацията е различна – те дават бързи, но за сметка на това временни резултати, а действието им е фокусирано основно върху симптомите.

Знаете ли за какво точно да внимавате, когато търсите екстракт с отлично качество? За да бъде напълно безопасен извлекът, е много важно той да бъде свободен от замърсители. За целта трябва да търсите екстракти от култивирани растения, които не са имали досег с вредители и химия. Оптимално точните пропорции и концентрации на активните вещества пък са от огромно значение за ефикасността на готовия продукт. За да бъдете сигурни, че и тук всичко е наред се насочете към напреднала в технологично отношение компания производител. Модерната технология на производство гарантирa не само прецизна точност по отношение на количествата активни вещества в 1 доза, носъщотаказапазвабиологичната активностнасъставките. Наличието на сертификати, отговарящи на международно установените стандарти за качество, е друг важен момент по отношение на билковите продукти, които избирате.

Заповядайте в царството на билките – Nature’sWay! Nature’s Way е американска компания за хранителни и диетични добавки, създадена още преди около половин век в САЩ. Разнообразният асортимент на марката включва над 700 първокласни продукти, включително витамини, минерали, пробиотици, есенциални мастни киселини и др., широко известни в САЩ и много европейски държави. Но най-специално внимание заслужава билковата линия на Nature’s Way. Тя включва над 100 билкови екстракти с доказано във времето качество, гарантиран ефект,изключителна чистота на състава и сигурна безопасност!

Ако искате да разгледате продуктите на Nature’s Way, кликнете върху изображението:

Билкови екстракти

Билковите продукти на Nature’s Way съответстват на високия GMP (Good Manufacturing Practice) стандарт за Добри производствени практики. Всички стъпки от производствения процес – от засаждане и отглеждане на суровините до тяхното събиране, се осъществява под строго наблюдение и контрол от независими страни. В билковите формули на Nature’s Way няма изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая. Те са със сертифицран, натурален произход, без съдържание на ГМО (Non-GMO Project Verified). Съставът им е гарантиран със сертификат от Tru-ID, удостоверяващ липсата на фалшификати в храните и натуралните продукти.

 Предимства на билковите екстракти на Nature’sWay пред други продукти.

-Суровини с безупречни характеристики! Контролираната система на отглеждане, която използва компанията е гаранция за безкомпромисното качество на всеки един продукт. За целта се използват само култивирани растения, които не са имали досег със замърсяване от какъвто и да било произход. Те се берат в точно определено време – когато биологично активните фитохимикали в състава им са в най-високата си концентрация, а лечебните свойства – най-изявени. Резултатът – високо потентни екстракти със сигурен ефект.

-Прецизно точни пропорции и концентрации на активните субстанции! Ефикасността на екстракта е силно компрометирана, ако активните вещества не са в точно определени количества – това е груба грешка, която много производители допускат. Но специалистите от Nature’s Way много добре знаят колко важно е това. Активните съставки в билковите продукти на компанията са в оптимално точни пропорции и концентрации, което гарантира, че ще бъдат усвоени максимално от тялото.

-Най-модерната технология на производство и новаторска грижа за здравето! Nature’s Way залага на технология от най-високо ниво при производството на капсулни, таблетни, течни и други форми, благодарение на която свежестта и всички полезни свойства на билките се запазват на 100%. Специалната технология също така гарантира, че след прием активните вещества остават незасегнати от суровата стомашна киселина и други фактори, и свободно навлизат в кръвообращението, за да действат максимално.

Зелената идея още е жива или когато бизнесът е мисия! Новаторските научни разработки и иновативни решения на Nature’s Way са променили коренно виждането за билковите и хранителни добавки. Хората трябва да разберат, че Nature’s Way не правят просто бизнес, а са отдадени на мисията да помогнат на хората да имат по-здравословен, по-осъзнат и по-хармоничен живот. Защото без здраве, животът няма стойност.

-В началото на 2016 г. билковите продукти на Nature’s Way за седми пореден път бяха отличени с престижната награда „NaturalChoiceAward” от издание Whole foods magazine.

Nature’s Way дарява 1% от брутния си приход от избрани продукти на Алианса на тропическите гори. Дарението ще помогне на международните организации с нестопанска цел да съхранят биоразнообразието, да осигурят устойчиво препитание и да увеличат правомощията и благосъстоянието на служителите, техните семейства и общности.Алиансът на тропическите гори е високо ценена благотворителна организация, която подпомага създаването на свят, в който хората и планетата са едно цяло.

Nature’s Way участва в програмата на Американския ботанически съвет (АВС), поемайки ангажимент за 5 билки, за които да предоставя и разпространява последните научни публикации. Тези научни публикации ще бъдат включени в базата данни на HerbMedPro и непрекъснато ще бъдат осъвременявани. HerbMedPrо е интерактивна отлайн платформа, която дава достъп до важни научни и клинични изследвания за приложението и ефектите върху здравето на повече от 250 билки.

Каквото и да търсите, ще го намерите при нас! Едва ли има друга компания-производител, която може да се похвали с толкова много билкови продукти, предназначени за толкова много здравословни проблеми. Огромна част от екстрактите са стандартизирани, други се предлагат в комбинации и т.н. В царството на билките, вие можете да намерите продукти за здравето на сърцето и кръвоносната система, мозъка, храносмилането, пикочо-половата система, черния дроб, дихателната система, кожата, косата и ноктите, и др.

 

Хранителни добавки

 В заключение. Лечението с билки е старо почти колкото човечеството. Лечебните растения са използвани още преди около 60 000 години. Днес, по данни на Световната здравна организация, около 80% от хората по света разчитат на билковите лекарства.И ако някой си мисли, че билките са много по-ефикасни в суров вид, със сигурност греши. Отварите и чайовете са били актуални преди години. Днес, благодарение на напредъка в науката и технологиите, можем да се възползваме от всички предимства на лечебните треви по много по-удачен начин и да ги приемаме под формата на висококачествени екстракти.

За въпроси и контакти: 02/9530583; Ревита ЕООД

www.revita.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

×
×

Cart