×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
мултивитамини за добра паметВсекидневен коктейл от мултивитамини подобряват паметта и забавят отслабването на паметта с времето, показва ново изследване на учени от Университета Монаш в Австралия. В изследването са участвали 3200 жени и мъже, съобщава АФП. Според експерти организмът ни се нуждае от 13 витамина, за да функционира правилно. Витамини А, C, D, E и K и осем витамина от групата на витамин В са необходими за добро здраве.

Например когато организмът ни изпитва недостиг на витамини от група В, това директно се отразява на паметта. Именно затова е необходимо да си набавяме комплекс от тези витамини всеки ден. За съжаление, с напредване на възрастта човешкото тяло постепенно губи способността да абсорбира нужните количества от тези витамин. Близо 1/5 от хората на 60-годишна възраст не са в състояние да усвояват достатъчно витамини от групата В.

На следващо място, когато става дума за добра памет, са витамините С и Е.

Като цяло мултивитаминният комплекс може значително да подобри ефективността на работата на мозъчните клетки. След четири седмици на ежедневно приемане на витамини, австралийските учените установили, че мозъкът запаметява по-лесно и съхранява информацията за по-дълго.


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.