×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
На 12 октомври се отбелязва Международният ден за борба с артрита. Тази инициатива стартира през 1996 г. с помощта на Международната организация за борба с артрита и ревматизма. Само в Европа от тях страдат 120 млн. души. У нас няма официален регистър на пациентите с артритни заболявания, към които спадат остеоартритът, ревматоидният артрит, болестта на Бехтерев, псориатичният артрит, подаграта, но се знае, че именно те са най-голямата група хронични заболявания.  Артритните заболявания засягат ставите, свързани са с много болка и водят до инвалидизация.

Артритът е хронично, прогресиращо автоимунно заболяване, като все още няма обяснение за неговото възникване. Според учените то се отключва от имунната система, която не съумява да разпознае тъканите на ставите като нормални и ги атакува.  Така се разрушава структурата на хрущяла, костите, сухожилията и връзките. Повечето хора развиват ревматоиден артрит във възрастта между 25 и 50 години, като близо 50% от тях стигат до трайно инвалидизиране. Голяма част от пациентите с артрит се лекуват с имуносупресивни медикаменти или други лекарства, чиито страничен ефект е подтискането на имунната система. Такива болни често страдат от инфекции, като това на практика е най-честата причина за смърт при пациентите с ревматологични заболявания.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.