Search
Филтрирай по...

Пийте вода, за да не задържате вода!

Знаете ли, че колкото по-малко вода приемате, толкова по-голям е риска от… задържане на течности? Звучи странно, но всъщност е много логично. Истината е, че когато тялото е „жадно”, то започва да складира всяка течност, която получи. Това е неговият начин да се запаси, в случай че отново настъпи „сух период”.

Задържането на вода в тялото може да се окаже много неприятен проблем, особено за жените. Най-често при тях се задейства хормонален дисбаланс, който води до лесна уморяемост, необяснимо наддаване на тегло, променливо настроение, както и подуване на корема. В тази ситуация много жени мислят напълно погрешно – те избягват пиенето на вода от страх да не започнат да задържат още повече течности. Това поведение обаче дава обратния ефект. Следващата стъпка, която повечето жени предприемат, е прием на синтетичен диуретик. Синтетичните диуретици обаче само задълбочават проблема.

Освен коренна промяна в диетата, както и консумация на не по-малко от 2 л вода дневно, вие можете да се преборите със задържането на течности и с помощта на билкови продукти! Натуралните хранителни добавки срещу задържане на течности спомагат за правилния дренаж и детоксикация на тялото, и наред с това – могат да ви помогнат да редуцирате значителна част от теглото си.

В състава на билковите диуретици за дренаж, детоксикация и отслабване, често участват билки като артишок, копър, глухарче, полски хвощ, репей и др. Тези натурални продукти спомагат за изхвърлянето на излишните течности и токсини, без да нарушават естествения воден баланс на тялото.

logo-erba-vita-WEB

Ако търсите качествени билкови формули с безопасен дренажен и регулиращ теглото ефект, можете да разгледате серията на Erba Vita! Erba Vita е италианска компания и производител №1 в Италия на билкови продукти! Всички формули на Erba Vita са произведени от първокласни суровини. Продуктите са създадени под непрекъснат контрол на производствените практики!

В серията на Erba Vita ще откриете четири страхотни продукти срещу наднормено тегло и задържане на течности: Ко-лип дрен, дренантум концентрат, ко-лип мед и ко-лип фаме. Това са най-иновативните и ефективни формули за качествено отводняване, пречистване на тялото и редукия на теглото!

Освен страхотни хранителни добавки с дренажен и редуциращ теглото ефект, Erba Vita предлагат и продукти за локална употреба. Такива например са геловете с охлаждащ и облекчаващ крайниците ефект, мехлемът против хемороиди или назалния противоалергичен спрей. Серията предлага и добавки за деца с подсилващ имунитета ефект, за повече енергия, както и др.

 

 

Разгледайте каталога на Erba Vita ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top