×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Нар при менопаузаМенопаузата е липса на менструация за период от поне 12 месеца. Тя настъпва средно на 51 години, но има огромни индивидуални вариации. Доказано е, че при жени, преживели хистеректомия, тези промени започват много по-рано. Симптомите, свързани с менопаузата, включват безсъние, горещи вълни, депресия и други промени в настроението, задържане на вода, нощно изпотяване, болки в ставите, суха кожа, сухота на влагалището, главоболие, световъртеж. Един от страничните ефекти на менопауза е с повишен риск от загуба на костна маса. Костната плътност при дамите е най-голяма на 30. След 35 години обаче тя постепенно се стопява. По време на менопаузата загубата на костна плътност е още по-голяма. Това се дължи на липсата на хормона естроген, който пази костите здрави. Резултатът е остеопороза и огромен риск от фрактури, които могат да са фатални.
Каква обаче е ролята на нара? По време на менопаузата постепенно нивото на хормона естроген намалява и с течение на годините той почти те се произвежда от организма. Учените обаче са установили, че нарът съдържа естествена форма на естрогена, която пази костите здрави. Една чаша сок от нар или приемът на хранителни добавки помага на женското тяло да си набави достатъчно естроген. Горещите вълни и нощното изпотяване също намаляват. Антиоксидантите и естественият естроген в нара премахват и другите симптоми на менопаузата. Комбинацията между нар и калций заздравява костите и предотвратява появата на остеопороза.
Резултатите от проучване на американски изследователи сочат, че сокът от нар в комбинация с витамините С, Е, както и селен подобрява настроението и се бори с депресията при жени в менопауза. След всичко това какво ви остава освен да включите вкусния плод в ежедневното си меню.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.