Search
Филтрирай по...

Билковите продукти на Nature’s Way – отново №1!

 

Natures-Way-Herbs-Family-group2

 

Билковите продукти на американската компания Nature’s Way отново са на върха на класацията! Те бяха отличени с престижната награда Natural Choice Awardот издание Whole foods magazine. Whole foods magazine е водещ портал в областта на здравословния начин на живот и продуктите за здраве. Изданието е източник на важна информация по отношение на последните новости в индустрията на хранителните добавки.

Билковата линия на Nature’s Way включва около 200 добавки за имунната и храносмилателната системи, сърдечно-съдовото здраве, костите и ставите, зрението, женското здраве и др. Тази година престижното отличие Natural Choice Awardим се присъжда за седми пореден път.

Американският бранд Nature’s Way предлага повече от 700 първокласни хранителни и диетични добавки с широк спектър на действие и доказано качество. От създаването си през 1969 г. в САЩ до момента, компанията успява да се наложи както на американския, така и на европейския пазар за здравословни продукти.

За тези близо 50 години, Nature’s Way се превръща в един от най-напредналите в технологично отношение производители с фокус върху последните иновации в индустрията. Nature’s Way не допуска дори минимален компромис по отношение на продуктите си, чиито ефективност и безопасност са подкрепени от различни тестове и проучвания, включително онези, извършени от независими организации.

Чрез контролираната система на отглеждане на лечебните растения, Nature’s Way постига изключителен контрол върху качеството. Компанията работи само с култивирани билки, при което рискът от досег с вредители и замърсяване е напълно елиминиран! Всички растения се берат в точно определен период от развитието им, когато активните вещества са в най-високата си концентрация, а лечебните свойства – най-силни. Благодарение на това потентността на екстрактите и ефективното им въздействие върху организма се запазват напълно.

Natural Choice Awardе поредното доказателство за високото качество и чистия състав на билковите продукти на Nature’s Way, чиято популярност става все по-голяма.

Всички продукти на Nature’s Way, можете да разгледате ТУК!
 Повече за Nature’s Way, можете да научите ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top