Search
Филтрирай по...

Кокосово масло 474 ml

 

Антиоксидант, кожа, коса, нокти, имунитет, отслабване

8 thoughts on “Кокосово масло 474 ml”

 1. Препоръчителното ниво на цените, напротив, би ориентирало крайния потребител при избора откъде да купи, в зависимост от това дали цената , на която му предлагат продукта е над или под зададеното от Вас.Странно е, че самата фирма -производител не е сторила това, ако е лидер на пазара на такъв род продукти !Както и да е, все пак не това е целта на кореспонденцията ни-да си разясняваме принципите на маркетинга.В крайна сметка информация относно цена тук , на тази страница липсва, в ущърб на таргет-аудиторията!:)

  1. Мария Радоева

   Отново се извинявам, но точно на тази страница първият въпрос като коментар е за цената и аз съм отговорила на него. Повторих го при вашия въпрос 🙂

   Благодаря ви за съветите, ще ги споделя с колегите!

   Поздрави,

   Мария Радоева
   Ревита ООД
   http://www.revita.bg

 2. Нещо това обяснение с цените……?!Аз и ориентировъчна такава не виждам да сте посочили!Ако обичате! Все пак като официален вносител не може да не “наложите” препоръчително ниво на цената.Така бихте засвидетелствали лоялност и към фирмата-производител и към българския потребител, пък и не бихте влезли в разрез с пазарния механизъм.В крайна сметка развитието дейността Ви в Бг е функция от нуждите и покупателните способности на българина. Без потребители какво бихте били?!Така че!!!!!Дайте информ
  ация!!

  1. Мария Радоева

   Здравейте,

   С цялото ми уважение и разбиране, но наистина не можем да “наложим” на нашите партньори (аптеки, био-магазини и др.) каква да е тяхната ценова политика. Всеки обект определя това самостоятелно, като рискува да получи по-малко клиенти, ако повиши максимално цената, разбира се. Но това е тяхно решение.
   Ако наложим такова ниво, не бихме дали избор на крайния клиент сам да избере откъде да купи и на каква цена.
   Ориентировъчната цена на кокосовото масло в по-голямата част от търговската мрежа е около 38-39 лв.
   Съгласете се, че ситуацията е подобна на магазините за дрехи или зеленчуци, например – всеки определя сам процента надценка и ние не можем и не желаем да поставим ограничения върху това.
   Потребителите наистина са скъпи за нас, затова когато се обадят винаги препоръчваме най-евтините и удобни за тях обекти.
   Извинявам се, ако сме ви накарали да се почувствате лишен/а от информация и се надявам да ни разберете. За нас са важни както крайните потребители, така и партньорите, с които работим, затова не можем да ограничим нито едните, нито другите в свободния им избор.

   Поздрави и хубав ден!

   Мария Радоева
   Ревита ООД
   http://www.revita.bg

 3. ЗАщО НИКЪДЕ НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ СИ.дА НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА,ЧЕ НАРОДЪТ ИСКА ДА Е ОСВЕДОМЕН,А ЦЕНАТА В СЛУЧАЯ Е НАЙ-ВАЖНА-В КРИЗА СНЕ И ИМАМЕ ПАРИ САМО ЗА ХРАНА И ЛЕКАРСТВА.и ДОКОЛКО СТЕ ЛИЦЕНЗИРАНИ ИЛИ ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ НА ВИСОКА ЦЕНА.

  1. Мария Радоева

   Здравейте г-жо Николова,

   Наясно сме, че цената е една от най-важните фактори за покупка, но за съжаление не можем да посочим точна цена, защото Ревита е вносител на хранителните добавки и работи на едро с аптеки, био-, диетични магазини и др. Всеки един от тези обекти има своя ценова политика и ако ние посочим точна цифра тук, това ще наруши нашите партньорски отношения с тях.

   Съжалявам за неудобството, но винаги, когато ме питат за цена, давам ориентировъчна и никога с точност.

   Nature`s Way е номер едно като производител на хранителни добавки в Америка и притежава сертификати за органичност, отговаря на стандарт GMP (за добри производтсвени практики) и е първата компания, която използва двойно обезопасена капачка и рециклирани бутилки. Можете да проверите в страницата на Nature`s Way.

   Надявам се да съм отговорила на въпросите ви. За повече такива оставам на разположение!

   Поздрави и хубав, прохладен ден!

   Мария Радоева
   Ревита ООД
   http://www.revita.bg

  1. Цената е кокосовото масло в аптека е около 37-38 лв.
   Оставам на разположение за други въпроси 🙂

   Поздрави,

   Мария Радоева
   Ревита ООД
   http://www.revita.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top