Search
Филтрирай по...

BioCell колаген® при спортуващите: резултати от последни проучвания!

Биосел колаген, кости и ставиДанни от най-новите клинични проучвания върху действието на BioCell колаген® ще бъдат представени на предстоящата конференция на Международната асоциация по спортно хранене. Те проследяват ефекта на BioCell колаген® върху възстановяването на сухожилията и съединителната тъкан след тежки физически натоварвания у здрави лица.

 

Един от лекторите ще бъде д-р Хектор Лопес, сертифициран специалист по физикална медицина и рехабилитация. Той ще обясни защо патентованата, формула на BioCell колаген® може да бъде от огромна полза за всички активно спортуващи хора.

За продукта:

 

BioCell колаген® е научно патентована съставка, чиято биологична активност подпомага нормалното функциониране и подвижността на ставите и поддържа свежия и младежки вид на кожата.

BioCell колаген® предлага няколкостепенна защита на съединителната тъкан, и по-конкретно – на ставите и кожата, съчетавайки хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Това е комбинацията, от която има нужда тялото на активно спортуващия човек.

Biocell Technologyкомпанията-производител е създала едни от най-иновативните продукти, предназначени за поддържане на здравето и красотата. Фирмата е със седлаище Нюпорт Бийч, Калифорния. Biocell Technology работи съвместно с екип от учени с много опит зад гърба си.

Целта на компанията е да предлага супер иновативни решения, които подобряват качеството на живот на хората и чрез които максимално да се избегне потребността от инвазивни методи!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top