Search
Филтрирай по...

Nature’s Way е №1 в производството на билкови продукти!

Здравословно

 

Nature’s Way е първият билков бранд, чиито билкови продукти са удостоени с престижните сертификати Non-GMO и TRU-ID™, гарантиращи чистотата на състава и безопасния произход на суровините.

TRU-ID е първата независима тестова програма, която използва най-съвременни ДНК биотехнологии за удостоверяване автентичността и качеството на билковите продукти. При валидираните с TRU-ID билкови екстракти има сигурна гаранция, че билките, описани на етикетите действително съответстват на съдържанието.

 

Nature's Way

Non-GMO Project е независима тестова програма, ангажирана с най-добрите практики за тестване и предоставяне на продукти без ГМО. Печатът на Non-GMO Project на 100% удостоверява, че продуктите са произведени в съответствие с изискванията за избягване на ГМО!

 

Билкови продукти

Nature’s Way е американска компания с огромен опит в производството на билкови екстракти и други натурални продукти. Компанията създава първокласни хранителни и диетични добавки от близо 50 години насам.

Билковата линия на марката е представена от над 200 гарантирано натурални билкови екстракти, които НЕ съдържат ГМО, изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени.

Прочетете още:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top