×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

За толкова години, в които сте верни наши клиенти, сте разбрали каква е мисията на Revita.bg- тя е единствено и само свързна със здравето. За да живеем качествено и да се радваме на всичко прекрасно, което ни предлага животът, а и за да можем да устоим на не до там хубавите моменти, които са неизменна част от живота на всеки, ни е необходимо здраве и още... здраве. Мисията ни е да помагаме на хората да се грижат за себе си по най-качествения начин- с най-добрите добавки и същевременно да получават достатъчно информация за тях и за други важни за организма ни вещества. Освен това, с помощта на интервютата ни с едни от най-добрите специалисти, вие се сдобивате с ценна информация от първоизточника, с която да си служите по най-добрия начин, за да навреме откриете, забавите, предотвратите или излекувате дадено заболяване.

Revita.bg Ви благодари за вниманието и в знак на загриженост и благодарност към вас- верните ни клиенти, читатели и слушатели (на подкаста ни), реши да ви поднесе още малко здраве и усмивки

Ето я и нея- новата доза здраве, идваща от новото ни месечно издание, което нарекохме съвсем очаквано „Здравецъ“. В „Здравецъ“ ще четете рубрики, водени от едни от най-добрите специалисти в областта на диетологията, физиотерапията, холистичното и психичното здраве, ендокринологията и др. Но това не е всичко. Нашето т.нар. дъщерно издание ще ви изненадва всеки месец и с вкусна здравословна рецепта, защото знаем, че посредством храната можем да си набавим не само много сила и енергия, а и витамини и минерали, които са безценни за организма ни. Като за финал пък сме ви „сготвили“ и едно интервю с известна личност, която ще ни споделя не само по някой свой здравословен навик, а и много други интересни факти от живота си. Ще има и още информация, която обещаваме, че ще четете с интерес.

А сега най-важното- в първия ни брой, който ще бъде за месец април и в който основната ни тема е свързана с пролетта и с това как да се презаредим с енергия, сили и витамини за този нов и може би най-хубав сезон, когато всичко разцъфва и природата се ражда отново. Заради това решихме, че и „Здравецъ“ ще се роди точно сега и ще ви води по нови пътища и пътечки в търсене и намиране на здраве, благополучие и добро настроение.

Ами...да си пожелаем на добър час на „Здравецъ“ и успех на новите ни автори! А на вас, скъпи читатели- приятно четене и „разлистване“ из дебрите на телата и умовете ни- защото, колкото по-запознати сме с онова, което се случва в организмите ни, толкова по-отговорни сме към здравето си и живеем по-осъзнато и комфортно със самите себе си, не само във физически, но и в психически и емоционален план.

 Прочетете първи брой на списание Здравецъ тук

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мая Долапчиева

Казвам се Мая Долапчиева и съм копирайтър (завършила география и журналистика в СУ ‚,Св. Климент Охридски“).

В последните години се изявявам и като учител, макар и да нямам завършена педагогика.

Имам дългогодишен опит в копирайтинга и съставянето на текстове, които винаги се старая да бъдат интересни, представящи необходимата информация и лесно „смилаеми“. За мен е както работа, така и удоволствие да пиша. Поради тази причина се надявам, че някъде във времето ще мога да се похваля и със собствена книга.

Много обичам децата и съм посветила не малка част от живота си на тях. Имам опит с малчугани на възраст 4-10 години. Обичам да им помагам и да им показвам, че научаването на нови неща може да бъде много интересно и полезно. Покрай тях и дъщеря ми, започнах доста да се интересувам и от здравословно хранене, за което съм писала не веднъж.

Смятам, че тялото ни е храм, който, ако не пазим, бързо ще бъде ‚обсаден‘ от неразположения и болести, от които никой не се нуждае. Вкъщи винаги се старая да приготвям здравословна храна и много рядко прекалявам с вредната такава. З

ащото животът е прекрасен и можем да му се радваме на 100% само, когато сме здрави!

Затова и винаги преди всичко, си пожелавам здраве за мен и близките ми.

Продуктът беше успешно добавен в любими.