Search
Филтрирай по...

Преизпълнени с енергия с Alive!

Alive! мултивитамини протим умора, за силен имунитетAlive! е най-богатата мултивитаминна формула за повишаване на физическата издръжливост и зареждане на организма с енергия. Съдържа богата гама от витамини, минерали, антиоксиданти, храносмилателни ензими, незаменими мастни киселини и други натурални вещества с доказани ободряващи свойства.
Alive! е създаден в съответствие с високите стандарти на лабораториите на компанията производител Nature’s Way. Формулата включва висококачествени екстракти от плодове и градински зеленчуци, извлечени с помощта на специален „flash glancing” процес и органично отгледани медицински гъби.
Формулата Alive! се отличава не само с превъзходни натурални съставки, но и с технология за по-добра абсорбация. Дори под формата на капсули Alive! се разгражда до 5 пъти по-бързо в сравнение с останалите мултивитаминни добавки.
Съдържанието на Alive! включва:
13 витамина
Alive! е източник на антиоксидантните витамини A, C, D и E и даващите сила витамини от група B. B-витамините превръщат основните хранителни вещества (мазнини, протеини и въглехидрати) в енергия и участват в производството на аденозин трифосфат – вещество, което служи за „енергиен акумулатор” на клетките.
12 минерала
Alive! съдържа комплекс от 12 минерала, необходими за поддържане на добро физическо здраве. Заедно минералите включени в Alive! подобряват обмяната на веществата и подпомагат биохимичните реакции, протичащи в организма.
24 плодове и градински зеленчуци
Alive! е зареден с екстракти от 12 плодове и 12 градински зеленчуци, които подхранват организма с флавоноиди, каротеноиди, лигнани, антиоксиданти и други полезни растителни вещества. Освен това плодовете и зеленчуците в състава на Alive! доставят големи количества въглехидрати, които осигуряват производството на повече енергия.
12 зелени храни
Alive! съдържа 12 зелени храни, сред които лечебните микроводорасли спирулина и хлорела. Двете микроводарасли са сред най-богатите източници на пигментното вещество хлорофил, което подобрява енергийния обмен на клетките и действа стимулиращо върху целия организъм.
12 гъби organic
Alive! е източник на 12 медицински гъби, богати на витамини, минерали и полизахариди. Комплексът от гъби включен в Alive! укрепва отбранителната система на организма и осигурява повече сила, жизненост и физическа издръжливост.
Омега 3/6/9 мастни киселини
Мултивитаминната формула Alive! доставя омега 3, 6 и 9 мастни киселини от ленено и слънчогледово семе. Омега мастните киселини повишават физическата сила и издръжливост и помагат на организма да се възстанови след тежка и изтощителна работа.
18 аминокиселини
Alive! съдържа широка гама аминокиселини, необходими за захранването на имунната система и производството на енергия. Аминокиселините в Alive! повишават защитните функции на организма и действат като източник на сила, бодрост и добро настроение.
12 храносмилателни ензима
Формулата Alive! съдържа натурални храносмилателни ензими от растителен произход. Те подпомагат разграждането на храната и улесняват усвояването на всички полезни компоненти, които се съдържат в продукта.
Ревита Ви препоръчва:

1 thought on “Преизпълнени с енергия с Alive!”

  1. Хриси

    Препоръчвам ги! Когато бях в Америка взимах от тези мултивитамини и мога да ви кажа, че са много добри!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top