×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Цитрусовите плодове пазят от инсулт Консумацията на цитрусови плодове (особено портокали и грейпфрути) намалява значително риска от инсулт. Причината е високото съдържание на вещества, наречени флавоноиди, които понижават опасността от образуване на съсиреци в кръвта, свързани с исхемичния инсулт. Това показват резултатите от проучване на изследователи от Медицинския университет в Норич (Великобритания).
Флавоноидите са група съединения, които могат да се открият в плодовете, зеленчуците, тъмния шоколад и червеното вино. „Тестовете ни сочат, че консумацията на повече цитрусови плодове и комбинацията с витамин С значително намаляват риска от инсулт. Причината е, че те подобряват работата на кръвоносните съдове и намаляват възпаленията”, казва ръководителят на изследването д-р Адин Касиди.
Инсултът се появява, когато кръвният поток към част от мозъка се наруши, което води до умирането на нервни клетки. Когато е нарушено кръвоснабдяването на мозъка, до него не могат да достигнат кислородът и глюкозата.
Д-р Касиди и колегите й анализирали здравословното състояние и хранителните навици на над 69 000 жени в продължение на 14 години. На всеки четири години доброволките трябвало да попълват специални въпросници, както и да се подлагат на редица кръвни тестове.
Учените открили силна връзка между флавононите (подклас флавоноиди) и намаляването на риска от инсулт. Резултатите показали, че опасността инсулт е с 19% по-малко при хората, които приемат повече флавонони. Цитрусовите плодове (портокали и грейпфрути) са с най-високо съдържание на флавонони.

Ревита Ви препоръчва

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Лют червен пипер (плод), 450 mg

Гарлицин, 350 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.