×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
По повод Световния ден за борба с артрита, който се отбелязва на 12-ти октомври, екипът на Ревита, горещо препоръчва на Вашето внимание, революционния продукт Хидраплениш.

Какво представлява артритът и кой е заплашен от него?
Ревматоидният артрит (РА) е автоимунно заболяване, което прогресира в хода на времето като хронично, възпалително заболяване на ставите. Възпалителният процес води до изкривяване на ставите и намаляване на тяхната функция, съпроводени от болка, схванатост, подуване, и невъзвратимо разрушаване, водещо дори до трайно инвалидизиране. Според официално публикуваните статистически данни на американския „Център за Контрол и Превенция на Заболяванията”(CDC), 50 милиона от американските граждани страдат от различна форма на артрит. По-тревожен е фактът, че 294 000 души от представената извадка са деца във възрастовата граница под 18 години. В частност, на територията на България, броят на пациентите с диагноза артрит е 60 000, според данните на националната асоциация на пациентите с Ревматоидният артрит (АПРА).

Тази критична статистика обуславя глобалната заплаха от ставни заболявания, която не признава възраст, а пряко отразява начина ни на живот. Ниският житейски стандарт и лошото качество на живот в България, допълнително изострят предразположението ни към различни заболявания, свързани с болки в ставите, понижен тонус и преждевременно състарена кожа!

Колко от Вашите роднини са били подложени на тежък физически труд или са работели на крак години на ред?
Борейки се за прехраната си, хиляди млади хора прекарват повече от 12 часа на крак, ежедневно. Този ускорен темп на живот, продължава с години, а болките в ставите не закъсняват. Те са налице едва след няколко месеца. Ден след ден, животът ни преминава в опити за туширане на острата, често парализираща болка, но повечето медикаменти само забавят възпалителния процес и временно притъпяват болката. Този вид неефективно лечение не само, че придава илюзорна представа за справяне с проблема, но може и да нанесе по-големи щети в хода на времето. Колкото по-активно се развива заболяването, толкова по-продължително се настанява периодът на сутрешен дискомфорт – първо се деформират малките стави, вследствие на което се нарушават функциите на китките и подвижността на стъпалата. Докторите предупреждават, че болестните симптоми настъпват ненадейно, а коварното заболяване се развива мълниеносно. Лекарското съсловие отчита обезпокоителният коефициент за 10 на 100 от пациенти, които сядат на инвалидната количка още през първата година от заболяването, а 50 на 100 от покосените се превръщат в хора с ограничени възможности едва 5 години след диагностициране на заболяването.

Каква е тайната на успеха на революционния продукт - Хидраплениш?
Използването на думата „революционен” не е поредното празнословие, целящо да подсили читателския интерес. Напротив, то категоризира тази революционно-иновационна технология, която в практиката е патентована под името BioCell Collagen® и е подкрепена от редица клинични изследвания, гарантиращи ефикасността и безопасността на крайния продукт – Хидраплениш.

Както във всяко гениално откритие, пробивът се крие в прецизния подбор на фундаментални, натурални съставки. Съчетаването на хидролизиран колаген тип II, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат, снабдяващи човешкия организъм с висока бионаличност и бърза абсорбация на тялото, благоприятстват оптималното подхранване и защита на организма. Поради тази причина, Хидраплениш може да бъде използван като превантивно средство, укрепващо силата на ставите.

Ако има продукт, който освен, че ефективно облекчава болката в ставите, но и притежава, и допълнителни лековити, а не нежелани странични ефекти, то това е Хидраплениш!

Какви са ползите от приемането на Хидраплениш, дори в случай, че не страдаме от артрит?
Хидраплениш не е лекарство (химична субстанция), а капсула на здравето!

Той е абсолютно натурален, природен продукт, което го прави 100% безопасен за Вашето здраве. Официални доказателства за безопасността на BioCell Колаген® (Хидраплениш) са публикувани в реномираното издание, посветено на хранителната и химическа токсикология - Journal of Food and Chemical Toxicology, където се разглеждат дори и случаите на превишена дозировка.

Ако има продукт, при който освен, че няма нежелани странични ефекти, напротив – има допълнително благоприятно влияние върху кожата, косата и ноктите, то това е Хидраплениш! Не само, че възвръща лекотата на движението, но и връща сиянието на лицето Ви, със своята безупречна протекция срещу отпечатъка на времето, който оставя трайни следи върху вашата върху кожа посреством прогресивно състаряване.

Хидраплениш тушира напрежението в ставите, започвайки възстановяваща терапия отвътре – премахвайки болката, отразявайки се навън в тонуса Ви за движение и енергията за живот.

Питали ли сте се – кой е най-могъщият ресурс, с който разполагаме?

Замисляйки се, ще се съгласите, че това е здравето!
Здравето не е компромис, а решение!
Мотивирани от желанието за освобождаване от угнетяващата болка на артрита (или дори протекция от появата му), заради възможността отново да се наслаждаваме пълноценно на живота, да се завърнем към любимите си занимания и да се радваме на своите близки, създадохме първокласния продукт от ново поколение – Хидраплениш!
Хидраплениш е вярното решение за правилното третиране на болката! Здравите стави и красивата кожа вече не са мит, а реалност благодарение на уникалната натурална матрица BioCell Collagen®.
Благодарение на Ревита, Вие първи научавате за новите, революционни технологии в здравния бранш. За да бъдете в крак със здравната мода, следете ни, защото: „да си здрав е модерно!” и ние в Ревита ценим това

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.