×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Метилсулфонилметан (МСМ)  е ефикасен при скованост и болки в ставитеМетилсулфонилметан (МСМ e естествено сярно съединение, което съдържа сяра и групи метил. МСМ е нетоксичен, чист, неметален елемент с широко разпространение в природата. Той е много богат на съдържащата се в тъканите на всички живи организми органична сяра. Съставен е от около 34% сяра.

Човешкото тяло използва метилсулфонилметанът за производството на антитела и ензими в структурата на органичната тъкан.

Метилсулфонилметанът е известен с благоприятния си върху костите и ставите ефект. Той е едно от най-добрите средства срещу артрит, ставни и мускулни болки.

МСМ поддържа в перфектно състояние различните видове съединителна тъкан в тялото и грае огромна роля във формирането на кератин, колаген и еластин. Колагенът, кератинът и еластинът пък, са важни за здравето на мускулите, костите, ставите, кожата, косата и ноктите.

Множество проучвания са доказали, че метилсулфонилметанът може да бъде супер ефективен срещу артрит и други заболявания, които причиняват дегенерация на съединителната тъкан.

Сярата, съдържаща се в МСМ, има силно противовъзпалително действие. Наличието й в организма е необходимо за унищожаването на микробите и паразитите, за по-добрия имунитет, както и за максималния кислороден баланс, необходим за правилна мозъчна дейност.

Сярата участва както в синтеза на протеини, така и във формирането на съединителните тъкани като сухожилия, кости, стави, тъканите около кръвоносните съдове, очите, венците и др.

Човешкото тяло се нуждае от достатъчно количество сяра и с цел синтез на кератин и имуноглобулин. Сярата спомага за преобразуването на приетата храна в енергия и заедно с това – участва в пречистването на организма от вредните, токсични отпадъчни продукти.

Продуктите със съдържание на метилсулфонилметан (МСМ), са много добър източник на сяра, която е от решаващо значение за поддържане здравето на ставите.

Продуктите с МСМ подобряват активния начин на живот, съдействат за нормално поддържана съединителна тъкан, намаляват възпалението на ставите, намаляват мускулните спазми и действат болкоуспокояващо.

МСМ продуктите ускоряват възстановяването при навяхвания и наранявания от различен произход, включително такива причинени при тежки тренировъчни сесии.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.