×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
стрес, умора, безпокойствоСъвременният начин на живот е източник на стрес за много хора. Напрегнатото ежедневие, изпълнено с ангажименти от личен и професионален характер, трупащите се един след друг проблеми, чието разрешение често не търпи отлагане, финансовите затруднения, шумът и тълпата, замърсеният въздух... – всичко това са фактори, които могат да имат ужасни последствия за психо-емоционалното ни състояние. Като добавим и намесата на някои извънредни събития, като например смъртта на близък човек, ситуацията става още по-сериозна. Въздействието на подобен интензивен стрес, може да доведе както до развитието на тревожност и депресии, така и до соматични заболявания.

Известно е, че когато се преживява в умерени „дози”, стресът има своите безспорни положителни страни. Това е т. нар. позитивен стрес”, чрез който опознаваме околния свят, който ни поддържа активни и жизнени и който ни помага да се приспособяваме към средата. Когато обаче, стресът е по-тежък, отколкото можем да понесем, той се превръща в т. нар. дистрес.

Ако продължи твърде дълго във времето, дистресът може да подейства изключително неблагоприятно на човешката психика и дори да доведе до развитието на физически болести.

Дистресът може да бъде провокиран както от външни, така и от вътрешни фактори. Загубата на работа, смъртта на любим човек, сериозните конфликти на работното място или и у дома и др., са външни причинители на дистреса. Вътрешните фактори, провокиращи появата на дистрес най-често биват ниска самооценка, песимизъм, нерешителност, вътрешни конфликти и др.

Симптомите при продължителен стрес биват:

  • Загуба на апетит или обратното – склонност към преяждане

  • Проблеми с паметта

  • Невъзможност за концентрация

  • Злоупотреба с тютюнопушене и/или алкохол

  • Безпокойство

  • Непрекъснато състояние на тревога

  • Депресивни състояния

  • Чести заболявания като настинки, грип и под.

  • Проблеми със съня


 

Според Ханс Селие (канадски ендокринолог, известен с теорията си за стреса и автор на популярния труд „Стрес без дистрес”), стресът не е онова, което ни се случва, а начинът, по който ние реагираме на случващото се. Това означава, че единствено от нас трябва да зависи дали ще позволим стресът да завладее личността и живота ни. Макар и да знаем че е така обаче, не винаги можем да реагираме така „както трябва” и да запазм вътрешния си мир и спокойствието, които поддържат баланса ни.

Когато стресът продължи твърде дълго и това доведе до депресия или тревожно разстройство, повечето хора искат да решат проблема бързо и лесно. „Бързо и лесно” в случая, означава – с помощта на тежки и опасни медикаменти, които могат да се преборят единствено със симптомите, но не и с причината. Освен това, всички тези медикаменти имат редица странични ефекти и когато уж помагат за едно, се оказва че вредят на друго.

Натуралната медицина може да бъде много добър съюзник в периоди на силен стрес, депресии, тревожни разстройства, умора, безсъние, апатия и др. Природата разполага с всичко, от което се нуждаем, за да бъдем здрави, стига да знаем коя билка кога да използваме.

Ако вие или ваш близък се намирате в труден емоционален период, преди да посегнете към традиционната терапия, опитайте нещо от билковата аптека на канадската компания Natural Factors.

АнтистресNatural Factors е утвърден лидер в производството на продукти за здравето, както и марка, на чието качество разчитат милиони хора по света. Техният продукт Serenity Formula, съчетава екстракти на едни от най-полезните растения, за да предложи решение на каквото и да било депресивно, стресово или тревожно състояние!

Уникалната, изцяло натурална билкова смес включва екстракти от ашваганда, сибирски женшен, лавандула и златен корен. Това е идеална комбинация при хроничен стрес, както и при състояния на безпокойство, умора, тревожност, безсъние, апатия, депресии.

 

Свеждайки до минимум усещането за стрес,  Serenity Formula – релаксираща формула противодейства на емоционалното „прегаряне” и отново връща радостта от живота.

По съвсем естествен начин, Serenity Formula балансира нивата на стресовите хормони и възстановява дейността на надбъбречната жлеза, като по този начин хармонизира системите в тялото. Нормалното функциониране на надбъбречната жлеза е основната и първа стъпка в осигуряването на енергия за ума и тялото, тъй като изтощението на надбъбречната жлеза обикновено бива последвано от силен нервен или емоционален срив.

 

Основната съставка в Serenity Formula, - патентованият екстракт от ашваганда - Sensoril ™, притежава силно анти-стрес и антиоксидантно действие, намаляващо влиянието на умората, стреса и напрежението. Действащата успокояващо лавандула и адаптогенните злетен корен и сибирски женшен, подсилват действието на ашваганда.

 

Приложение:

  • облекчава симптомите на хроничен стрес и тревожност.

  • Укрепва състоянието на надбъбречните жлези и подобрява функционирането на нервната система.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.