×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Красиво лице с кокосово маслоПрекрасно лице, на което всички погледи се спират – коя жена не желае това? Много е трудно обаче да се избере подходящ крем, особено в морето от козметика, с което сме залети. Може би трябва да заложим на естествените продукти без консерванти, които по природен начин ще постигнат онова, към което се стремим.
Кокосовото масло е крем напълно на растителна основа и е изключително подходящ за кожата. Използва се за овлажняване и омекотяване на епидермиса. Природният продукт има магичен ефект върху проблемна кожа и състояния като екзема и дерматит, зачервявания и тъмни петна. Не са много хората, които знаят, че кокосовото масло може да се яде. Нещо повече то помага за намаляване на теглото. Удивително, но факт! Изследване на американски учени миналата година показва, че стресът и напрежението намаляват при хората, които го използват в кухнята. Освен това то стимулира имунната система и предотвратява грипа и настинките.

Как действа?
Кокосовото масло обикновено се използва като лосион за овлажняване на кожата. Редица проучвания показват, че дамите, (а и господата), които използват този природен продукт са защитени от появата на акне и зачервявания по лицето. То се топи от телесната температура и лесно се абсорбира от епидермиса. Освен това маслото е изключително полезно за чувствителна кожа, защото застава като защитен филтър между епидермиса и вредните влияния на околната среда и едновременно запазва влагата.
Кокосовото масло се използва като добавка в голямо разнообразие от лосиони, кремове и сапуни. Благодарение на неговия приятен аромат то предпочитано и в аромотерапията.

Отрицателни ефекти
Като всички продукти, използвани върху кожата и кокосовото масло би могло да причини дразнене и сърбеж. Причината е свръх чувствителност към кокосовите орехи. Проучвания показват, че това се случва много рядко, но все пак е възможно. Ако знаете, че имате подобна алергия, по-добре се откажете да се мажете с кокосово масло.
Добре е да знаете също така, че маслото не предпазва от слънцето и трябва задължително да го използвате в комбинация със слънцезащитен крем.

Ревита Ви препоръчва

Кокосово масло, 474 ml

 

Коментари (4)

    • Янка Дойнова
    • 2017-01-23 09:10:04
    Скоро си купих кокосово масло от магазин Зелен.Интересно ми е на рекламните сайтове маслото има жълт цвят а когато аз го разтопих според указанията на водна баня а цвета е прозрачен.Миризмата пък наподобява на мас.Моля отговорете ми!
    • Ревита
    • 2017-01-23 11:39:42
    Здравейте, Моля да се обърнете към магазина, от който сте закупили продукта. За съжаление, ние не можем да Ви бъдем полезни. Соня Атанасова www.revita.bg
    • Глори
    • 2017-09-03 13:13:24
    Според мен точно така се случва с истинското кокосово масло! :)
    • Йорданка Неделчева
    • 2018-04-21 22:17:58
    Кокосовото масло е с бял цвят,абсорбира се много добре и овлажнява кожата

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.