×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мобилният телефон – опасен за бебетоБъдещите майки, които често говорят по телефона, сериозно вредят на детето си. Изследователи от университета в Йейл (САЩ) установиха, че децата на майки, които говорят прекалено дълго по телефона, са хиперактивни, буйни и с лош нрав.
"Това е първият експеримент, който доказва, че облъчването, макар и малко, което идва от мобилните телефони вреди на бъдещата майка и детето й. То сериозно може да повлияе върху начина на поведение на малчугана, когато порасне", казва водещият проучването проф. Хю С. Тейлър. Той и колегите му установили, че децата на жени, които говорят по телефона са хиперактивни и имат проблеми с паметта. Изследователите смятат, че това се дължи на облъчването, което идва от мобилния телефон и влиянието му върху невроните в мозъка на бебето, докато още е в утробата.
”Без съмнение са необходими допълнителни изследвания, за да разберем по-добре механизма на действие на лъчението, което идва от мобилните телефони. Все пак съветвам бъдещите майки да не прекаляват с разговорите през 9-те месеца”, допълва проф. Тейлър.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мегамултивитамин, 1g

Витамин С – Алайв, 500 mg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Неуроминс ДХК, 200 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.