Search
Филтрирай по...

Тисилин Клийнс – премахва токсините в организма


Усещате ли умора, главоболие, болки в ставите и мускулите? Чувствате ли, че имунната ви система е отслабена, а кожата – чувствителна и податлива на възпаления? В последно време наддавате ли килограми? Това са само част от възможните прояви, които сигнализират, че тялото ви е пренаситено с токсини. Човешкият организъм има свои механизми за борба с тях, но понякога те не са достатъчни. В резултат на това токсините се натрупват и увреждат тялото.

Токсините са вещества, които имат отрицателно влияние върху организма. За съжаление, те са навсякъде около нас – в храната, във въздуха и дори в питейната вода. Самото ни тяло и неговите чревни бактерии също произвеждат токсини. Основните групи токсини са: тежки метали, чернодробни токсини, микробни и метаболитни токсини. Тежките метали проникват в организма като резултат от индустриални отпадъци, козметика, цигарен дим, заразена риба, др. Чернодробните токсини включват алкохол, лекарства, пестициди, др. Микробните токсини се произвеждат от бактерии и ферментират в храносмилателната система. Метаболитните токсини, какъвто е амоният, са резултат от разпада на протеина в тялото.

Нашият организъм има сложни механизми, чрез които директно неутрализира токсините или ги отделя чрез урината, изпражненията, потта и белите дробове. Токсините, които организмът не успее да премахне, се натрупват в мастната тъкан. Спирането на тютюнопушенето, намаляването на приема на алкохол, правилното хранене, физическите упражнения и профилактиката с Тисилин Клийнс могат да помогнат на организма да се пребори с токсините.

Основният орган, който отговаря за елиминирането на токсините, е черният дроб. С цел подпомагане на неговите функции американската фирма Nature’s Way разработи Тисилин Клийнс със стандартизиран екстракт от бял трън. Най-ценната му съставка се нарича силимарин – тя е мощен антиоксидант, който унищожава част от токсините, блокира навлизането им в черния дроб и подпомага производството на вещества, необходими за неутрализиране на постоянно постъпващите в тялото токсини. Докато повечето екстракти от бял трън се натрупват в храносмилателния тракт, Тисилин Клийнс се разтваря лесно, в резултат на което до черния дроб достига повече силимарин, който подпомага очистителния процес.

Тисилин Клийнс представлява билкова пречистваща програма в три формули. За най-добри резултати приемът на трите формули трябва да започне в един и същи ден. По време на цялата програма се приема много вода. Програмата Тисилин Клийнс продължава само 15 дни.

Първата фаза е насочена към цялостната детоксикация на организма. При нея екстрактът от бял трън в съчетание с останалите внимателно балансирани активни съставки системно неутрализира и изхвърля токсините от черния дроб, кръвообращението, жлъчката, лимфната система и отделителната система.

Втората фаза включва приема на комплекс от 6 вида фибри които улавят токсините, отложени в стомашно-чревния тракт и ги неутрализират, като по този начин стимулират нормалната функция на стомаха и червата.

Последната трета фаза обхваща пречистването на храносмилателната система и има за цел да освободи организма от уловените и неутрализирани в другите два етапа токсини, като по този начин завършва цикъла на пречистването.

След прилагането на тази програма организмът се освобождава напълно от натрупаните токсини. За поддържането на това състояние е добре да се приемат и другите продукти от серията Тисилин:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top