×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Drink HRW продукти

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)Вода, обогатена с водород:

иновативно, естествено и високоефективно решение срещу болестите на съвремието!

 

Drink HRW е канадска компания със седалище в най-западната провинция на Канада – Британска Колумбия. Специализирана е в производството на диетични добавки за получаване на наситена с водород вода – една от последните тенденции в индустрията на природните продукти за здраве.

 

Как започва всичко

Основател на Drink HRW е Алекс Търнава, чиято страст към фитнеса и самоусъвършенстването го тласка към идеята за създаване на нов тип природни продукти, които обогатяват водата с молекулен водород (H2) и осигуряват цялостна грижа за здравето.

Алекс Търнава реализира концепцията си в сътрудничество с д-р Ричард Холанд, който е специализирал медицинска химия в Манчестърския държавен изследователски университет (University of Manchester) и комбинаторна химия в областта на онкологията в Института за изследване на рака (The Institute of Cancer Research) в Лондон.

През 2004 г. д-р Холанд емигрира в Канада, където започва професионалният му път. Там той практикува в различни биотехнологични компании, бързо напредва в кариерата и започва да ръководи мащабни научни изследвания и експериментални разработки, свързани с химията.

През периода, в който Ричард Холанд работи в Arbutus biopharma и активно участва в изследването на нови лекарства срещу хепатит В чрез siRNA и малки молекули, се запознава с Алекс Търнава. По това време Търнава вече е стартирал проекта си и търси професионалната помощ на д-р Холанд относно иновативната формула Rejuvenation, която впоследствие ще се превърне в един от най-хитовите продукти на Drink HRW и чиято ефикасност ще бъде потвърдена в множество контролирани клинични проучвания.

Първоначално д-р Холанд е леко скептичен към предимствата на молекулярния водород, но след като детайлно се запознава с материята, черпейки информация от реномирани медицински източници и консултирайки се с различни специалисти, д-р Холанд се убеждава в ползите от обогатената с водород вода. Нещо повече – в ролята си на медицински химик, той решава да проучи ефектите й срещу хепатит В – заболяване, засягащо около 350 милиона души по целия свят.

В хода на съвместната работа с Алекс Търнава, Ричард Холанд е все по-ангажиран с проекта Drink HRW. Д-р Холанд става част от екипа и двамата успяват да наложат един от най-авангардните брандове, чиято идейна концепция е на път да отвори съвършено нова ниша в уелнес индустрията!

 

Обогатената с водород вода – революционна грижа за здравето

 

Водата, наситена с водород представлява вода с разтворени в нея свободни водородни (H2) молекули. Нейната консумация не се свързва с никакви рискове за здравето, а ползите, които осигурява са многобройни.

 

Клиничните проучвания показват, че богатата на водород вода (HRW) проявява широк спектър терапевтични свойства, включително ергогенни ефекти:

 • противодейства на оксидативните увреждания и възпалителните процеси в организма;
 • поддържа високи нива на енергия и жизненост;
 • намалява увреждането на кръвоносните съдове и подпомага сърдечното здраве;
 • стимулира притока на кръв към главния мозък, забавя невроналната дегенерация, изостря бдителността и ускорява рефлексите;
 • подобрява метаболизма;
 • предпазва черния дроб от омазняване и поддържа детокс функциите му;
 • проявява антибактериално, антивирусно и противогъбично действие;
 • редуцира появата на странични ефекти при лъчетерапия (умора, косопад, проблеми с кожата, гадене, главоболие, болки).

 

Наситената с водород вода е изключително полезна и за активните спортисти, включително силовите професионални атлети:

 • увеличава физическата издръжливост;
 • подобрява обхвата на движение, представянето и ефективността на упражненията;
 • контролира производството на лактат (млечна киселина) по време на интензивни физически натоварвания;
 • ускорява възстановяването на мускулите след тренировки.

 

Таблетките с молекулярен водород на Drink HRW доставят повече водород до клетките, отколкото всеки друг продукт на пазара. Ефикасността и безопасността им са клинично доказани.

Продуктът беше успешно добавен в любими.