Search
Филтрирай по...
Филтриране по тип съдържание
Продукти
Статии
Новини

Selected:

Самбукус Night Time Сироп

21.60лв.

  • АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС ГЪМИ
  • Страдате ли от грип и възпалено гърло? Имате ли висока температура? Вземете Самбукус Капки Супер Концентрат 30 ml- естествен продукт срещу грип, хрема и зачервено гърло.

Самбукус Night Time Сироп

21.60лв.

Самбукус Night Time Сироп – 120 ml – естествен продукт срещу безсъние

Превъзходна билкова комбинация за спокоен сън – включва стадартизиран екстракт от черен бъз, специална билкова смес за нервната система и мелатонин!

Стресът и честите пътувания на далечни разстояния разтройват естествения цикъл на съня и водят до трудности при заспиване, чести събуждания през нощта, твърде ранно събуждане и др. Самбукус Night Time Сироп може да реши тези проблеми в дългосрочен план и без риск от нежелани странични ефекти!

Самбукус Night Time Сироп съдържа успокояваща билкова бленда от маточина и пасифлора, и стандартизиран екстракт от черен бъз и мелатонин. Тази специална природна смес е ефективно и безопасно средство за преодоляване на безсънието в дългосрочен план, и не води до привикване или сънливост през деня!

Самбукус „Night Time” сироп допринася за възстановяване на нормалното функциониране на вътрешния биологичен часовник, благодарение на което вие ще заспивате бързо и лесно, а сънят ви ще бъде дълбок и ще трае по-продължително.

Самбукус „Night Time” сироп има приятно отпускащо нервната система дейстивие и спомага за намаляване на тревожните състояния.

 

 

Категории: , , , , , , , , , Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Описание

Пасифлора или т. нар. цвете на страстта, традиционно се използва срещу проблеми със съня, тревожност и депресивни състояния. Основните химикали в състава на това растение са гликозиди, алкалоиди и флавоноиди. Научно доказано е, че в комбинация, гликозидите и флавоноидите имат успокояващ нервната система ефект. Друг важен компонент в състава на пасифлората, е серотонинът, както и малтол – химикал с доказано седативно действие.

Маточината също присъства в народната медицина като отпускащо нервите действие. Екстрактът от маточина облекчава безпокойството и допринася за качествения сън.

Мелатонинът е хормон, който естествено се синтезира в човешкия организъм от епифизата, разположена в мозъка. С възрастта, както и под влияние на стреса, синтезът на мелатонин започва да намалява. В резултат от това, настъпват сериозни смущения вцикъла бодрост-сън. Допълнителният прием на мелатонин спомага за безопасното и естествено възстановяване на съня.

Черният бъз е едно от най-ефикасните лечебни растения. От векове насам народната медицина го използва за тонизиране и общо укрепване на организма. Плодовете на черния бъз са богат източник на биологично активни вещества, като антицианови съединения, пектин, целулоза, витамини, минерали и микорелементи, органични киселини и др.

BioActive стандартизираният екстракт* от черен бъз в сиропа е иззет от висококачествени плодове на култивиран черен бъз от сорта Haschberg, от региона на Steirmark, Австрия. Сортът на черния бъз в Самбукус „Night Time” сироп е с високо съдържание на естествени флавоноиди. За извличането на екстракта не са използвани разтворители, което гарантира максимална потентност на флавоноидите. Бионаличността на екстракта тествана!

Самбукус Night Time Сироп спомага за преодоляване на временни и хронични трудности при заспиване и/или поддържане на нормалния сън. Насърчава правилния режим на сън и бодърстване.

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Самбукус Night Time Сироп“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×

Cart