×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Масло от ракитник

Омега 7 /масло от ракитник/

След познатите ни вече Омега мастни киселини 3, 6 и 9, вече идва и „чудото”, наречено Омега 7 мастна киселина. Оказва се, че при някои народи тя е реалност и традиция, позната от векове. Едва последните десетилетия учените откриват, че толкова необходимата ни мастна киселина Омега 7 съществува и то с висока концентрация в растението ракитник.

Палмитолеиновата киселина (Омега 7)  се съдържа в кожата и с възрастта нивото й в организма намалява. Затова маслото от ракитник е важно средство за намаляване на ефекта от стареенето. Със своето омекотяващо и хидратиращо действие, то е чудесно средство за суха и старееща кожа, като й помага да запази своята гладкост, еластичност и свеж вид.

Натуралното масло от ракитник се  добива  чрез студено пресоване, както  на плода, така и на семките. То е изключително богато  на  хранителни вещества и витамини. В състава му присъства и цялата гама есенциални мастни киселини от групите Омега 3, 6 и 9. Причислява се към маслата с най-близък до човешката кожа състав. Съдържа още мононенаситени триглицериди от 80 до 95%, с което е рекордьор сред естествените масла. До 40% от състава му са палмитолеинови триглицериди от типа Омега 7, които имат антиоксидантно действие и защитават клетъчната мембрана.



По физико-химичните си характеристики е близко до маслата, добивани от морски бозайници. Лесно емулгира, а когато се прилага външно, се усвоява от епидермиса за рекордните 60 секунди. Позволява на кожата да диша свободно и не пречи на влагообмена. Притежава мощни омекотяващи свойства, които осигуряват оптимален водно-мастен баланс и еластичност на кожата. Маслото от ракитник има регенериращо действие и регулира мастната секреция. Широко се използва в маски за коса заради богатото му съдържание на протеини и витамини и, разбира се, лесното попиване в корена на косъма. Идеална съставка за лосиони, кремове, масажни масла и масла за баня. Влияе на метаболитните и физиологичните процеси в тялото.

Съставките на ракитника са ценен материал за кожата при всички възрасти. Следвайки съвременните тенденции на нутрикозметиката за поддържане на красотата „отвътре”, маслото от ракитник е перфектен избор. Под формата на гелкапсули за перорален прием, той е мощен „anti-aging” стимулатор за целия организъм и по специално за кожата, косата и ноктите. Освен това подобрява цялостното състояние на имунната система, оказва благоприятно въздействие на стомашно-чревния тракт (при гастрит, язва и др.) и на сърдечно-съдовата система (намалява холестерола и подобрява състоянието на сърдечния мускул).

Коментари (6)

    • rumi
    • 2011-02-16 15:25:54
    prekrasen produkt, neveroqtno deistvie vyrhu kojata.
    • Tatqna
    • 2011-04-11 19:25:09
    Na kakva cena e toz produkt sre6tu kosopada koito e?
    • Maria
    • 2011-04-12 08:28:12
    Здравейте Татяна, Цената на Брилиан Лук е около 56лв в аптека. Ако желаете можете да ни кажете най-близката до вас аптека, за да го доставим, ако го нямат в наличност :) Благодаря за интереса и лек ден! Поздрави, Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg
    • ВИЛИ
    • 2011-04-13 15:06:44
    АЗ СИ КУПИХ И ПИХ ОТ КАПСУЛИТЕ НА ВРИЛЯНТ ЛУК КОЖАТА НА ЛИЦЕТО МИ ПРИДОБИ МНОГО СВЕЖ ВИД.КОСАТА МИ ПРИДОБИ БЛЕСТЯЩ ВИД.
    • Пламена
    • 2012-09-02 22:18:18
    Здравейте. Във Варна от коя аптека може да се закупят капсулите с масло от Ракитник?
    • Ревита
    • 2012-09-03 15:17:08
    Здравейте, Може да закупите продукта от аптеките в Гранд МОЛ, Варна МОЛ, Данифарм, Магазин "За здраве". Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.