×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Почти всяка жена има свой любим парфюм, с който никога не се разделя и свято почита съвета на великолепната Коко Шанел да слага по една капка от него, на онова място, което копнее нейният кавалер да целуне. И въпреки, че всяка година на козметичния пазар се появяват десетки нови парфюми, които веднага печелят множество привърженици, повечето жени никога не забравят техните, макар и поостарели, но все пак любими ухания. Голяма част от холивудските звезди постъпват по същия начин. Без значение от рекламните кампании на различните парфюмерийни брандове, в които те се съгласяват да участват, те завинаги остават верни на своите любими аромати. Вижте и вие какви са техните предпочитания:

Актрисите Гуинет Полтроу, Мира Сорвино и Катрин Зита-Джоунс обожават Chanel 19 от Chanel.

Първата дама на Франция Карла Бруни отдава предпочитание на класическия аромат Vol De Nuit от Guerlain.

Моделът Кейт Мос е почитател на Opium от Yves Saint Laurent и също като легендарната Мерилин Монро - на Chanel 5 от Chanel.

Известният топ модел Наоми Кембъл, освен собствената си марка, обича да използва Diorissimo от Christian Dior и Green Tweed от Creed.

Държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън е неравнодушна към Angel от Thierry Mugler.

Холивудската актриса и певица Дженифър Лопез, освен собствената серия от аромати, харесва Pheromone от Marilyn Miglin и Tiempe Passate от Antonia's Flowers.

Джулия Робъртс отдава своята любов на класическия Joy от Jean Patou.

Камерън Диаз е особено привързана към Happy от Clinique Perfums.

Многодетната холивудска майка и актриса Анджелина Джоли обожава 212 от Carolina Herrera.

Шарън Стоун е привърженик на удивителния аромат Bvlgari Eau Parfumee от Bvlgari.

А кралицата на Великобритания Елизабет II остава вярна на Joy от Jean Patou и Fleurissimo от Creed.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.