×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете депресията с разходка в паркаВремето се затопли, дърветата разцъфнаха, пролетта настъпва с бързи крачки. Време е за разходки и... добро настроение. Екип от учени от САЩ и Канада установиха, че състоянието на хората с депресия се подобрява, ако се разхождат в парка. Проучването, водено от д-р Марк Берман от Мичиганския държавен университет (САЩ) и колегите му от изследователски институт Baycrest в Торонто (Канада) са категорични, че всекидневните разходки помага срещу депресия и лошо настроение. „Пациентите с клинична депресия показват значително подобрение. Те са по-жизнени, по-разговорливи, чувстват се по-добре, концентрирани са”, казва д-р Берман. „Разходките в природата са лесно, ефективно и безплатно средство за лечение на състояния на тежка депресия. Разбира се, необходими са повече и по-задълбочени проучвания в тази насока”, допълва той. Хората се концентрират по-добре, когато са сред природата. Причината, според специалистите е, че в парка човек забравя за всички проблеми на ежедневието. Липсата на коли, мобилни телефони, забързани тълпи носят спокойствие и удовлетворение. Така мозъкът буквално се отпуска. Според специалистите дори 1 час сред природата е в състояние да помогне на хората с депресия. Освен това лекарите са забелязали, че дърветата, поточетата и пеещите птички помагат за засилване на паметта и концентрацията с до 20%.
В тестовете на учените взели участие 20 доброволци, диагностицирани с депресия (12 мъже и 8 жени) на средна възраст 26 години. В началото на тестовете те трябвало да попълнят специални въпросници, за да се определи психичното им състояние и моментното настроение. В продължение на няколко дни половината участници се разхождали в близкия парк, а другата половина – в центъра на Мичиган. Всеки от тях носел GPS, за да се гарантира спазването на определения маршрут. В края на всяка разходка доброволците отново се подложили на серия психологични тестове. Резултатите показали, че хората, които се разхождат в парка са по-внимателни, по-концентрирани и най-вече в по-добро настроение от тези, които обикаляли центъра на града.

За добро настроение Ревита Ви препоръчва

Жълт кантарион, 420 mg

Глог (плод), 510 mg

Добро настроение, 471 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Calmeral, 600 mg

Izi Night, 252 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.