×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Думата супер продукт, може и да ви звучи малко претенциозно, но когато научите повече детайли за продукта MEGA Омега 3, 6, и 9 ще се убедите, че той напълно заслужава това определение.



Mega Omega 3, 6 and 9

Mega Omega 3, 6 and 9 blend



Това е най-богатата и най-качествената, балансирана комбинация от всички най-важни Омега ненаситени мастни киселини (3, 6 и 9), която можете да намерите на пазара. Във формулата на сместа му са включени студено пресовани масла от маслина, ленено семе и билката пореч, както и качествено рибено масло.

Защо е важно да приемаме подобна комбинирана формула? В следващите редове ще се опитаме аргументирано да отговорим на този въпрос.

Твърде много е казано и написано за ползите от незаменимите Омега-3 мастни киселини. В MEGA Омега 3, 6, и 9 бленд се съдържат трите най-важни за човешкия организъм от тях: Алфа-линоленова киселина (ALA), Ейкозапентанова киселина (EPA) и Докозахексанова киселина (DHA) в оптимално съотношение. Многобройните изследвания са показали, че Омега-3 мастните киселини могат да бъдат полезни срещу симптомите на астма, диабет, артрит, остеопороза, кожни заболявания, висок холестерол, високо кръвно налягане, дегенерация на макулата, храносмилателни затруднения, емоционални и депресивни разстройства.

За какво обаче са ни нужни и Омега-6 мастните киселини? Установено е, че тялото синтезира Омега-3 по-бързо, ако в него протича и паралелен синтез на Омега-6. Двата вида есенциални мастни киселини заедно участват в химичния синтез на специални молекули, които имат краткосрочни сигнални функции за редица процеси в тялото. Омега-6 мастните киселини - линолова киселина (LA) и гама-линоленова  (GLA) в съчетание с Омега-3 мастни киселини подсилват много от ползите за здравето, описани по-горе. Има обаче една малка подробност. За да се постигне този ефект Омега-6 мастните киселини трябва да се консумират в пъти по-малко количество отколко Омега-3. За тази цел в MEGA Омега 3, 6, и 9 бленд съотношението между Омега-3 и Омега-6 е 3:1, което помага да се балансира изобилието на Омега-6 мастни киселини в ежедневното хранене.

Омега-9, или олеинова киселина (OA), е мононенаситена мастна киселина, която се произвежда естествено от организма, когато в него има достатъчно Омега-3 или Омега-6 полиненаситени киселини. Ако тялото ни не разполага с достатъчни количества от нея, то трябва да си ги набави допълнително. Олеиновата киселина участва в състава на клетъчните мембрани, където възпрепятства усвояването на наситените мастни киселини, отговорни за някои заболявания. Тя играе роля за предотвратяване на сърдечносъдови заболявания, като намалява нивата на холестерола. Сред другите и ползи са намаляване на втвърдяването на артериите и подобряване на функцията на имунната система. Един от главните източници на олеинова киселина е маслото от маслини (зехтинът). MEGA Омега 3, 6, и 9 бленд съдържа студено пресован extra virgin зехтин.

Маслото от ленено семе е една от другите съставки на супер сместа на продукта. То е доказано едно от най-наситените на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини растителни продукти. За него е изписано и казано много, затова ще се спрем по-обстойно на маслото от пореч (Borago officinalis).

Тази едногодишна билка е известна, още и като „лечебна краставица“. Произходът и е от Сирия, но отдавна е пренесена и расте и в цяла Европа, Северна Африка и Иран. Маслото, което се извлича от семената на пореча е добър източник на гама-линоленова киселина (GLA). То е богато и на олеинова (Омега-9) и палмитинова киселина (вид наситена мастна киселина), които спомагат за намаляваме на холестерола. Това масло регулира метаболизма и хормоналната система и се счита за добро средство и срещу предменстурален синдром. Благодарение на противовъзпалителните си качества, поречът също така облекчава настинки, бронхити и инфекции на дихателните пътища.

Няма как да не споменем и няколко думи за качеството. Много продукти претендират, че са висококачествени, но MEGA Омега 3, 6, и 9 бленд е наистина такъв.

Суперпродуктът е напълно натурален и не съдържа никакви химически разтворители, захари, нишесте, изкуствени оцветители и консерванти. Нещо повече, той е произведен от студено пресовани растителни масла, който не съдържат ГМО и хексан (токсичен продукт, който се получава основно от нефт).

Рибеното масло в MEGA Омега 3, 6, и 9 бленд пък е дестилирано чрез специален екологично чист процес и е тествано, че не съдържа живак, тежки метали и полихлорирани бифенили (PCBs). Последните са силно токсични органични замърсители, които като структура силно наподобяват диоксините. Попаднали в почвата, те чрез храната се натрупват в тъканите на животните и хората.

И накрая един малък, но не маловажен детайл, за който също е помислено в MEGA Омега 3, 6, и 9. Маслото в софтгел капсулите е с натурален вкус на зелен лимон (лайм) и след поглъщане не оставя вкус и дъх на риба, а на свежи цитруси.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.