Search
Филтрирай по...

Нов живот при менопауза с Чейндж-О-Лайф

Нов живот при менопауза с Чейнд-О-ЛайфПриложение: Билкова формула, облекчаваща симптомите по време на менопауза, чрез подхранване на хормоналната система. Подкрепя репродуктивната функция.

През периода на менопауза жените са подложени на повишен риск от развитие на хронични заболявания. Причината за това се крие в намалената продукция на половите хормони естроген и прогестерон. Недостигът на естроген в женския организъм ускорява загубата на калций и увеличава опасността от възникване на остеопороза, сърдечно-съдови заболявания и диабет.

За редуциране на неприятните симптоми на преходния период и намаляване на свързаните с него хронични промени, помага балансираното и здравословно хранене и приемът на някои лекарствени растения.

Nature’s Way Change-O-Life/ Чейндж-О-Лайф съдържа синергетична комбинация от 7 билки, елиминираща неприятните усещания на менопаузата.

В състава на Чейндж-О-Лайф влизат:

Китайска ангелика – отличава се с високо съдържание на кумарини, които притежават спазмолитични и естрогенни свойства. Растението потиска развитието на гъбичката Кандида албиканс и възпрепятства възникването на кандидоза. Нормализира хормоналния баланс, помага при главоболие и болезненост на млечните жлези.

Гроздовиден ресник – съдържа фитоестрогени и прогестиноподобни вещества, нормализиращи баланса на женските полови хормони. Помага при горещи вълни, нощно изпотяване, раздразнителност и резки промени в настроението. Използва се като допълнително средство за лечение на някои женски заболявания.

Сибирски женшен – регулира хормоналните нива и тонизира маточната мускулатура. Намалява чувството за тревожност и подобрява качеството на съня. Поддържа репродуктивната система. Повишава устойчивостта на организма към ракови заболявания.

Женско биле – притежава сходни свойства с хормоните естроген и кортизон. Стимулира центъра, произвеждащ хормони, които противодействат на стреса. Подобрява емоционалното състояние и помага при депресии. Благодарение на високото съдържание на изофлавони балансира нивото на женските хормони и редуцира загубата на костна тъкан.

Сарсапарила – има високо съдържание на сапонини, стимулиращи синтеза на лутенизиращия хормон, което влия пряко върху производството на естроген при жените. Растението повишава либидото и оказва тонизиращо въздействие върху половата система. Използва се като помощно средство в терапията на някои венерически заболявания и безплодие.

Нар – богат източник на изофлавони, компенсиращи липсата на естроген в женския организъм. Действа укрепващо върху сърдечносъдовата система и забавя развитието на артрит. Съдържа вещества, наречени елаготанини, понижаващи риска от възникване на рак на млечната жлеза.

Бял трън – притежава антиоксидантно и лактогонно действие. Действа положително върху черния дроб и способства за детоксикацията на организма.

Ревита Ви препоръчва:

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top