Search
Филтрирай по...

Органичен германий Ge 132 Active’

 

Германият е наричан минерал “чудо” и неговите свойства са използвани от източната медицина за  лечение в продължение на векове. Той се съдържа в абсолютно всички растения и животни и има широко приложение в лечението на СПИН, алергии, артрит, висок холестерол, инфекции, катаракта и др. В комбинация с пчелно млечице и хрущял от акула, органичният германий в GE 132 Active притежава редица качества:

 • понижава и стабилизира кръвното налягане и холестерола;
 • стимулира производството на интерферон;
 • стимулира размножаването на бели кръвни телца и увеличава активността на лимфоцитите;
 • подобрява усвояването на кислород от телесните тъкани и увеличава наличието на кислород в клетките;
 • защитава от свободни радикали;
 • подпомага възстановяване на костната плътност;
 • действа като болкоуспокояващо средство;
 • стимулира имунната система, активира защитните сили на организма;

Пчелно млечице

Пчелното млечице се произвежда от най-младите пчели-работнички. Известно е положителното въздействие на пчелното млечице върху артрит, болест на Паркинсон, мигренa, симптоми на хроничната умора и стимулиране на имунната система. Клиничните изследвания показват и неговите антибиотични свойства, които се дължат на съставката на пчелното млечице роялизин.

Хрущял от акула

Хрущялът от акула е плътна съединителна тъкан, която притежава несравними лечебни свойства и е използвана още от древни римски времена. За получаване на хранителна добавка, хрущялът се изсушава и стрива на прах. Съставен е от протеини, калций, сяра и мукополизахариди. Тези компоненти са от съществено значение за поддържането и нормалното функциониране на клетките, мускулите, костите и ставите.  В комбинация с органичен германий, хрущялът от акула притежава редица предимства:

 • намалява възпалението и болката в ставите;
 • лекува възпаление на лигавицата на червата, ентерит, артрит, астма, , екземи, емфизем, хемороиди и други възпалителни заболявания;
 • редуцира капилярите и премахва симптомите на псориазис;
 • засилва имунитета;
 • потиска растежа на нови клетки, които подхранват раковите тумори;

Екстракт от семена на червено грозде

Червеното грозде съдържа голямо количество полифенол. Този антиоксидант защитава клетките от въздействието на свободните радикали и увеличава циркулацията. Той е 20 пъти по-силен антиоксидант от витамин С и 50 пъти от витамин Е.

Зелен чай

Екстрактът от зелен чай е един от най-мощните природни антиоксиданти. Повече от 4000 години се използва в традиционната медицина на Япония, Китай и Индия против образуването на тромбоцити, намаляване на телесната температура, захарта в кръвта, холестерола и помага на храносмилането.

Плод от шипка

Доказано е, че шипката съдържа 60% повече витамин С от всички цитрусови плодове. Освен това шипките са богати на биофлавоноиди, които пък са важни за изграждане на добре функционираща съдова система. Шипките съдържат калций, лимонена киселина, желязо, ниацин, фосфор, витамин А, В1, В2 и др. Като естествен стимулант шипката лекува различни инфекции, настинки, грип, възпаления в гърлото, както и успешно изчиства отделителната система.

Ревита Ви препоръчва:

Ge 132 Active, 100 mg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top