Search
Филтрирай по...

Направете кожата нежна и мека с кокосово масло

Направете кожата нежна и мека с какаово маслоВсяка дама копнее за нежна, мека и блестяща кожа. Пролетта е към края си, а лятото е на прага. Време е да свалим дебелите дрехи и да покажем на всички какви грижи сме положили тялото и кожата си.
Кокосовото масло помага на епидермиса по много и различни начини. То прави кожата по-нежна, по-мека, помага да избледнеят белезите и петната. Много дами използват кокосовото масло, за да придобият невероятен загар дори без да се излагат продължително време на слънце. Те го ползват в комбинация с крем с висок слънцезащитен фактор. Маслото е добре познато природно лекарство от десетилетия. За съжаление малко хора знаят, че този естествен продукт, точно както зехтина, е подходящ и за готвене. Освен това той спомага за намаляване на килограмите. Има божествен аромат и съвсем малко от него може да направи чудеса с килограмите.

В помощ на кожата
Човешката кожа е изградена от три слоя. Кокосовото масло прониква в най-горния слой наречен епидермис. При по-продължителна употреба може да достигне и до средния слой – дермата. Природният продукт е на растителна основа. Той е изключително полезен и много ефективен за суха и лющеща се кожа. Кокосовото масло по естествен начин овлажнява и омекотява епидермиса, като много добре се абсорбира и попива бързо. Освен това то е богато на Витамин D, който сам по себе си е доказал, че предпазва кожата и целия организъм от редица болести. В природния продукт се съдържат и големи количества Витамин Е. Той помага на епидермиса да се регенерира и с това се постига анти-аиджиг ефект. Антиоксидантите в ароматното масло предпазват кожата от свободните радикали и токсините, които увреждат тъканите на клетъчно ниво. Благодарение на антиоксидантите, които са и естествени консерванти, кокосовото масло не се разваля и може да издържи продължително време.

Срещу стрии
Едва ли има жена, която се радва, когато забележи грозните резки по кожата си. Стриите са един от неприятните спомени от напълняването или бременността за много дами. За съжаление все още козметичната индустрия не е открила метод за пълното им премахване. Има рече редица доказателства, че употребата на кокосовото масло може почти да заличи стриите и други белези. Пластични хирурзи с дългогодишна практика го препоръчват на свои пациентки. Изследователите са на мнение, че природният продукт трябва да се употребява 2 – 3 пъти дневно, за да има видим ефект.

Ревита Ви препоръчва

Кокосово масло, 474 ml

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top