×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Проблемите със съня утрояват риска от развитие на фибромиалгия  - мускулни, ставни болки и хронична умора. Ревматичното заболяване предразполага към депресия и социално изолиране, значително засяга и работоспособността. Среща се 10 пъти по-често при жените, отколкото при мъжете, сочи норвежко изследване.

Лишаването от пълноценен сън увеличава възпалението и намалява способността на организма за контролиране на болката. Проблемите със съня са само една от причините, които могат да допринесат за развитието на фибромиалгия, казва д-р Пол Морк, изследовател в Норвежкия университет за наука и технологии в Трондхайм.

От друга страна, разстройството на съня и променливото настроение са част от симптомите при фибромиалгия. 90% от жените, засегнати от състоянието, страдат и от безсъние, което пък води до увеличаване чувството на болка. Новото изследване включва 12 350 жени на 20 и повече години, които се оплакват от мускулна болка, болка в костите и др. 2/3 от участничките имат и проблеми със съня. В рамките на 10-годишен период 3% от жените развиват фибромиалгия. Рискът е три и половина пъти по-висок сред участничките, които съобщават, че „често или постоянно“ имат затруднения със съня.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.