×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безплатни лещи за бедни пациентиБезплатни лещи за социално слаби хора, които имат нужда от оперативна корекция на зрението, ще предоставя МБАЛ „Токуда Болница София” от началото на месец юли 2012 г. Всеки месец десет души ще имат възможността да получат безплатни импланти, които и към момента изцяло се заплащат от пациентите без помощ от НЗОК.
Инициативата на японската болница цели да улесни достъпа до медицинска помощ на хора, които не могат да си позволяват скъпите вътреочни лещи. Те се използват основно при оперативна терапия при катаракта /старческо перде/, което е едно от най-разпространението и опасни заболявания на зрителните органи. Нелекуването й или забавянето на медицинска намеса може да доведе до слепота, категоричен е д-р Алек Топов – началник на отделението по Офталмология към болницата.
Възрастните пациенти и гражданите в затруднено финансово положение, които в противен случай биха отложили лечението си, по този начин ще могат да обърнат внимание на здравето на очите си навреме и да избегнат риска от необратима загуба на зрение.
Желаещите да се възползват от възможността да получат безвъзмездно очни лещи е необходимо да разполагат с документ от общината по местоживеене, че са социално слаби. За записване на консултация с направление от личния лекар е необходимо предварително записване на тел.: 02/403 4000.

За добро зрение Ревита Ви препоръчва

Очанка (билка), 430 mg

Вижън, 448 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.