×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
шизандра и астрагал възстановяват чернодробните клеткиЧерният дроб представлява невероятна филтрираща система за цялото тяло. Той не само пречиства кръвта, но и разгражда хранителните вещества, за да бъдат оползотворени в клетките на организма. Той произвежда холестерол, който помага за транспортиране на мазнините, произвежда протеини за кръвната плазма и отделя жлъчен сок чрез жлъчния мехур. Освен това черният дроб премахва бактериите от кръвообращението и филтрира всички отровни вещества. Лошото състояние на кожата е признак за отслабен черен дроб.

Черният дроб може сам да се регенерира

Най-невероятното свойство на черния дроб е способността му сам да се регенерира. Изследователите откриват все по-нови начини за подпомагане процеса на клетъчна регенерация. Определени храни съдържат мощни фитонутриенти, които възстановяват клетките на черния дроб. Изследвания на медицинския университет в Шанхай, Китай, показват, че плодовете от шизандра и корените на астрагал си взаимодействат и успешно възстановяват черния дроб.

Изследванията показват невероятното комбинирано действие на плодовете от шизандра и корените от астрагал. Подсилват се свойствата на полизахаридите, извлечени от корените на астрагал и лигнаните от плодовете на шизандрата. Комбинацията се оказва по-ефективна за регенериране на чернодробните клетки от лечението само с едно от тези вещества.

Проследена е антиоксидантната роля на група активни вещества, наречени лигнани, които се съдържат в плодовете на шизандрата. Изследването е проведено върху увредени чернодробни клетки при плъхове.

Мъжките плъхове били заразени с токсични количества въглероден тетрахлорид. Този период на натравяне продължил три месеца и значително повишил нивата в кръвния серум на аланин аминотрансферазата, аспартат аминотрансферазата, малондиалдехида и активността на алкалната фосфатаза. Нямало промени в черния дроб на контролните плъхове. Освен това натравянето понижило нивата на редуциран глутатион, каталаза и супероксид дисмутаза.

Възстановяване на чернодробните клетки с шизандра и астрагал

След като натравянето с въглероден тетрахлорид приключило, учените започнали да прилагат лечение с шизандра, астрагал и комбинирано лечение, за да сравнят резултатите.

Лечението понижило нивата в серума на аланин аминотрансфераза, аспартат аминотрансфераза, активността на алкалната фосфатаза, малондиалдехида, повишило активността на супероксид дисмутазата и каталазата, както и концентрацията на редуцирания глутатион. Изводите били ясни: това билково лечение ускорило регенерацията на черния дроб. Най-впечатляващите резултати дошли от групата с комбинирано лечение. Когато шизандра и астрагал били използвани заедно, тежката мастна дегенерация на черния дроб се намалила само до леко увреждане. Учените видели промени директно чрез хистопатологично изследване. Всички резултати показват, че шизандрата и астрагалът предпазват черния дроб, като показват мощно антиоксидантно действие при тяхното комбиниране. Лигнаните от плодовете на шизандрата се комбинират естествено с полизахаридите от астрагала и действат съвместно за възстановяване на чернодробните клетки.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.