×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
стави и спорт  



От Александър Кирилов, фитнес инструктор

Като хора, отдадени на спорта, със сигурност знаете, че честите упражнения носят определени рискове за ставите колкото и внимателно да ги изпълнявате. Разбира се, това не бива да Ви притеснява, защото ползите от спорта са несъизмеримо по-големи.

Но ако не спортувате правилно и не следвате изграден план от професионалист, рискувате да се нараните.  



Повечето спортни травми са резултат от следните основни грешки:

-Надценяването на физическите Ви възможности.

-Липса на добра подготовка и лоша техника на изпълнение

-Претрениране

-Лоша екипировка.  



Как трябва да протичат тренировките, за да не се натоварват и увреждат ставите?

-Работете върху меките тъкани с ролер преди и след всяка тренировка, за да подготвите мускулите си.

-Тренирайте в рамките на собствените си възможности. Повечето хора имат грешна самооценка за себе си и това води до контузии.

-Увеличавайте натоварванията си бавно, за да се предпазите от контузии. -Бъдете наясно със своето моментно състояние.

-Недоспиването, временното неразположение и високите нива на стрес също са предпоставка за контузии.  



Защо трябва да приемам суплементи при физическо натоварване?

Приемането на хранителни добавки за опорно-двигателната система е абсолютна необходимост особено ако спортувате активно. Правилното хранене е изключително важно за доброто Ви здраве, но това не е достатъчно, трябва да приемате определени хранителни съставки, за да подпомогнете оздравителните процеси в тялото си.



Глюкозамин и Хондроитин:

Глюкозамин и хондроитин са двата важни структурни компонента на ставния хрущял. Научно е доказано, че те запазват неговата цялост, а при наличие на проблем - елиминират болката и възпалението. За глюкозамина се счита, че стимулира производството на хондроцитни клетки, за да се оформи нов хрущял. Глюкозаминът също оказва влияние върху това колко хиалуронова киселина произвежда тялото ни. Хиалуроновата киселина е основa на гликозаминогликани, които се секретират по време на възстановяването на тъканите.  



МСМ (метилсулфонилметан)

Другият компонент, използван самостоятелно или в комбинация с хранителни вещества за облекчаване на болката и възпалението в ставите е МСМ (метилсулфонилметан). Резултати от 12-седмично рандомизирано проучване при пациенти с остеоартрит на коляното показват, че в сравнение с плацебо, 3 грама МСМ два пъти дневно (6 грама на ден общо), значително намалява болката и подобрява физическите функции и дейности от ежедневието, без странични ефекти.  



Аз като треньор, усилено спортуващ и бивш професионален баскетболист, шампион на България, имам проблеми със ставите. Те се изразяват в чести болки в коленните и раменните стави, слабо износени хрущяли и т.н. За да преодолея тези проблеми, използвам ОстеоМуув вече повече от 3 месеца и подобрението е повече от впечатляващо: Бързо премахване на болката и възпалението и елиминаране на ставния дискомфорт.  



И защото съм лично убеден в неговото полезно и сигурно действие, винаги препоръчвам изпозването на добавката дори само като превенция и при липса на симптоми.

Спортистите имат крещяща нужда точно от ОстеоМуув, защото прекомерното използване на ресурсите на тялото изисква съответното им възстановяване.

Тази мощна комбинация от Глюкозамин + Хондроитин + МСМ е подкрепена от 7 плодови концентрата, който притежава силен антиоксидантен ефект.  



За кого е подходящ ОстеоМуув?

Препоръчвам употребата му при активно спортуващи хора.

Колкото по-интензивно използваме телата си, толкова по-голяма необходимост имаме от предпазни мерки. Дори при хора, който не спортуват, приемането на ОстеоМуув е препоръчително. Физическият стрес за тялото, когато не е регулярен, води дори до по-голям риск от контузии, защото тялото не е добре подготвено за предстоящите натоварвания.  



Как трябва да се приема ОстеоМуув?

ОстеоМуув е препоръчително да се приема два пъти дневно, с хранене, когато има налични болки в опорно-двигателната система. За превенция се пие веднъж дневно, вечер.

Дозировката се регулира спрямо килограмите телесна маса. При жени препоръчителната доза е 1 таблета на ден, с хранене. За мъже дозата е 2 таблети на ден, с хранене. Не го препоръчвам на деца под 12 годишна възраст.  



Остеомуув ще Ви даде свободата да се движите и спортувате всеки ден, без болка и дискомфорт в ставите!

Пробвайте и ще се убедите!      







За автора:

Казвам се Александър Кирилов. Бивш професионален спортист. На 9 годишна възраст започвам да тренирам хандбал в град Петрич, с отбора на "Цар Самуил". На 13 годишна възраст печелим бронзовите медали на републиканското в България за момчета. На 17 годишна възраст започвам да тренирам баскетбол в град София с отбора на БК "Славия". През 2006г. ставам шампион на България за мъже, с отбора на Лукойл Академик. Същата година ме приемат в Националната Спортна Академия в специалност Баскетбол Треньор, с първи резултат за всички времена в историята на България. Вече от 6 години съм персонален треньор и стоя зад проекта Alex Body and Soul Recreation. Моята мисия е да помагам на хората да сбъднат мечтите си и да получат мечтаното тяло.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.