×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Линда Зечири

Линда Зечири е българска национална състезателка по бадминтон.

Достига до осминафинал на Олимпиадата в Рио 2016, като е единствената българка преминала през груповата фаза и играла във финалната фаза. Линда печели първия и единствен европейски медал (бронз) за България в дисциплината жени единично , в Карлскрона, Швеция 2012.  В колекцията си има още сребърен медал с отбора на България на Европейското п-во в Казан, Русия 2016 (плюс бронз 2014 в Базел). Две втори и две трети места на едни от най-високите категории турнири Гранд при / Super 300 , в Германия, Холандия, Канада и Щатите.  Притежава 9 титли и 13 финала на международни турнири категория Чалендж. Европейски бронзов медалист за девойки до 19г , в Ден бош 2005 г. 

Най-висока позиция в ранглистата: 21 място. 

Здравей, Линда, къде те намираме в момента?

Силно мотивирана, тренирам в София в залата по Бадминтон с националния отбор и с личния ми кондиционен треньор, Серафим. Правя нови и интересни неща свързани с кондиционните ми тренировки и възстановяването.

Възстанови ли се нормалният състезателен ритъм?

Току-що се завърнах от най- силния турнир в света на бадминтона All England, започвам да навлизам в състезателен ритъм, който толкова много ми липсваше през последната година.

Бадминтон

Какво се промени за теб с оглед на обстановката и ограниченията, които налагат различните държави?

Много неща се промениха в спорта, празните зали, непрекъснатите тестове, стресът от пандемията е навсякъде, но съм супер щастлива, че всичко това има изглед скоро да приключи.

Все още не е ясно дали ще има Олимпийски игри и през тази година? Как това влияе на подготовката ти?

Пандемията ме научи да приемам всяко едно състезание като Олимпиада, независимо от ранга му.  За мен е празник да съм на корта, затова, ако случайно няма олимпийски игри, продължавам напред с другите състезания от календара на световната федерация.

Предполагам често те питат, но сподели и с нас - защо избра бадминтон?

Бях на 5 , когато за първи път играх федербал с моите родители, влюбих се от първото докосване на ракетата. Обичам играта с цялото си сърце.

Стави
Остеомуув

Какво би посъветвала читателите на revita.bg, които имат желание да повишат двигателната си активност, но не знаят откъде да започнат? И как да намерят мотивация, за да спортуват редовно?

Не намирайте извинение и не започвайте всичко в понеделник. Започнете да се променяте от днес. Сега се запишете на спорт, ако се чувствате несигурни започнете онлайн. само движението и вътрешната мотивация за себепознание на възможностите Ви ще променят и ще изпълнят дните ви със сила и желание за енергичен живот.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.