×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Той е само на 28, но вече се радва на безброй постижения в професионален план. От 2006 година насам, Лазар Ангелов участва в няколко състезания по културизъм, бъдейки сред първите. Същата година, получава и лиценз от Националната Спортна Академия за фитнес треньор. Към днешния момент, Лазар е персонален фитнес треньор и вдъхновение за безброй хора, които искат да бъдат също толкова мотивирани да изглеждат и да се чувстват добре в тялото си!
  • С какво се занимаваше преди да станеш състезател по културизъм и персонален фитнес треньор?
Дълги години се занимавах професионално с баскетбол. След казармата се ориентирах към фитнеса, тъй като загубих професионална спортна форма и усетих, че вече не съм на нивото, което имах преди. Трябваше да се преориентирам и така преоткрих себе си в професионалния бодибилдинг.
  • Кога разбра, че искаш да практикуваш професионален бодибилдинг и какво те накара да избереш именно това?
Бодибилдингът беше втората ми любов след баскетбола. Като малък си падах по филми с Жан Клод Ван-Дам и Арнолд Шварценегер и като че ли още от тогава у мен се породи интереса към здравата и красива физика. Скоро след като приключих с баскетбола, се насочих към фитнеса.
  • Какви качества трябва да притежава един човек, за да постигне мечтата си?
Трябва да бъде упорит и да умее да губи, защото преди да постигнеш целта си, трябва да преминеш през редица поражения. Въпросът е да се изправиш и да продължиш. Победите идват чак накрая. За мен, обаче, мечтата е съвкупност от много цели, следователно – за да постигнеш голямата си мечта, е нужно да изпълниш и много от целите си. Човек е така устроен, че непрекъснато си поставя нови цели, създава си нови мечти. И това е хубаво. В противен случай, животът не би имал смисъл.
  • Колко важно е според теб да преследваме мечтите си?
Човек, който няма мечти, не живее истински, а просто преживява от ден на ден.
  • Много от нас искат коренно да променят ежедневния си режим – да започнат да се хранят по-здравословно и да спортуват, да обръщат повече внимание както на здравето, така и на външния си вид. Но повечето, така и не успяваме да реализираме тези си желания. На какво се дължи това според теб и какво ще посъветваш онези, на които все не им стиска да започнат „утре” от „днес”?
Проблемът при повечето хора идва оттам, че нямат изградени навици. Преди да решиш, че ще промениш живота си, трябва да си създадеш навици и да подредиш приоритетите си. Смятам, че всичко в живота е въпрос на приоритети. Ако да изглеждаш добре е на първо място сред приоритетите ти, няма как да не го постигнеш.
  • Какво значение има храната за нашето здраве? Кои са забранените за здравето и добрия външен вид храни и кои са онези, които трябва да приемаме ежедневно?
Трябва да избягваме наситените и рафинирани мазнини, както и простите въглехидрати, които имат пряко влияние върху кръвоносната система и отлагането на подкожни мазнини. Именно тези процеси водят до неприятното затлъстяване. Трябва да се стремим да хапваме повече пресни зеленчуци, храни, съдържащи предимно белтъчини, фибри и Омега-3 мастни киселини. Да не забравяме необходимостта и от пресните плодове, които обаче трябва да консумираме с мярка, поради съдържащите се в тях фруктоза и плодова захар. За щастие, има и плодове с ниско калорийно съдържание и в същото време – притежаващи изразен fat burning ефект. Хубаво е зеленчуците да взимат превес в менюто ни и това се отнася особено за хора с по-бавен метаболизъм, които са склонни към напълняване.
  • Натрупаните около талията мазнини са сред най-често срещаните проблеми на хората с наднормено тегло. Какво трябва да изключат от менюто си те и на кои храни да наблегнат, за да редуцират килограмите си именно там?
Хората, които искат да изгорят подкожните мазнини, трябва да внимават какво хапват вечер, тъй като по време на сън метаболизмът е доста забавен няма как да изгорим приетите калории.
  • Професионално и ежедневно съветваш хора от различни възрасти не само по отношение на техните тренировъчни и хранителни режими, но и във връзка с употребата на различни суплементи. Сподели и на нашите читатели, могат ли качествените хранителни добавки да бъдат важна част от здравословния ритъм на живот?
Естествено че добавките могат да помогнат на много хора да балансират храненето си и особено на такива с бърз и динамичен начин на живот, които трудно намират време да се хранят редовно. От друга страна обаче, нека не забравяме, че те не са заместители на храната, а само помощни средства.Мастните киселини са полезни, тъй допринасят за по-доброто функциониране на кръвоносната система, благоприятстват мозъчната дейност, регулират кръвното налягане и не на последно място – намаляват възпалителните процеси в организма. Според мен рибеното и лененото масло са препоръчителни за всеки човек и в никакъв случай – единствено за спортуващите.
  • Тъй като доста хора се интересуват от суплементите със силно изразен антиоксидантен ефект, би ли ни казал дали са препоръчителни и за онези, които страдат от наднормено тегло? Екстрактите от зелен чай например, могат ли да помогнат в редуцирането на излишните килограми?
Зеленият чай е перфектен антиоксидант и fat burner, с по-силно изразен термогенен ефект дори от кофеина. Освен това, зеленият чай не натоварва сърцето и има лек диуретичен ефект, спомагайки за изхвърлянето на ненужната вода от тялото.
  • Твоето пожелание към нашата аудитория?
На първо място, пожелавам на читателите ви здраве. След това – много успехи в личен и професионален план. И нека не се поддават на злобата и завистта, за да се чувстват те и обкръжението им добре!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.