Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 13-19.05.2013г.

Овен

Смесена седмица по отношение на здравето. Възрастните са заплашени от болки в ставите, така че да не ги претоварват. Промените във времето могат да доведат до кожни инфекции, така че внимавайте. Бременните да си почиват или краката им могат да се подуят, причинявайки дискомфорт.

 

Телец

През тази седмица сте заплашени от стомашни проблеми, така че се придържайте към правилното хранене. Някои от здравословните проблеми могат да се решат чрез медитация или йога. Има вероятност леко да покачите теглото си поради нездравословни навици. Храносмилателните проблеми ще се решат от само себе си и Вие ще почувствате облекчение. Ще се почувствате по-здрави след някои положителни промени.

 

Близнаци

Някои от страдащите от проблеми с кръвното налягане могат почувстват гняв и това няма да им се отрази добре. Останете спокойни, без значение какво се случва. Периодът е подходящ за лечение на здравословните проблеми, които Ви тормозят често. Внимавайте какво ядете и помислете за подобряване на начина си на живот чрез промяна на навиците си. Положителните навици Ви правят по-здрави и Ви карат да се чувствате по-добре.

 

Рак

През тази седмица бъдете внимателни по отношение на здравето си. Дори и да сте заети, прекарвайте време с приятели и избягвайте мазната и пикантната храна. Има вероятност да бъдете засегнати от здравословни проблем, ако не се въздържате от нездравословно хранене. Очаква се облекчение на ставните болки, които Ви тормозят от известно време.

 

Лъв

През тази седмица се старайте да избягвате преяждането или ще имате проблеми с излишно тегло. Започването на нова програма за влизане във форма ще спомогне да сте стройни за дълъг период от време. Контролирайте нивата на холестерола чрез често практикуване на йога. Бременните ще се чувстват много по-добре през този период.

 

Дева

През тази седмица бъдете внимателни по отношение на здравето си. Бъдете активни, за да държите под контрол леките здравословни проблеми. Отговорът на всичките Ви проблеми са правилните физически упражнения и пълноценното хранене. Започнете с нещо лесно, за да не се изкушите да се откажете. Ще усетите забележими промени по отношение на здравето си, идващи от промените в начина на живот.

 

Везни

През тази седмица някои от Вас за заплашени от проблеми с кръвното налягане. Намалете приема на сол. Здравето Ви ще е добро, ако спазване препоръчваните ограничения по отношение на храненето. Има вероятност от стомашни болки в следствие на преяждане към края на седмицата. Промяната в хранителните навици гарантира, че няма да се изправите пред сериозни здравословни проблеми.

 

Скорпион

През тази седмица Ви препоръчваме физически упражнения и йога. Периодът е идеален за започване на програма за добра форма. Съзнанието Ви е отворено към позитивно мислене. Има вероятност стари заболявания да бъдат излекувани. Не приемайте здравето си за даденост. Грижете се за себе си, защото сте склонни към лека кашлица и настинка.

 

Стрелец

Тази седмица не е най-добрата по отношение на здравето. Склонни сте към леко повишаване на температура и инфекции, така че вземете необходимите мерки. Може да се чувствате леко неотпочинали и неразположени без видима причина. Климатичните промени могат да окажат негативно влияние върху Вас. Бъдете спокойни и опитайте алтернативни методи. По-възрастните могат да бъдат засегнати от болки в различни части на тялото.

Козирог

Тази седмица ще бъде добра по отношение на здравето. По-възрастните представители също няма да имат оплаквания. Тези, които са имали напрежение и стрес в работата си, ще усетят облекчение през тази седмица. Ако имате проблеми с кръвното налягане, през тази седмица ще усетите облекчение и ще се почувствате отпочинали.

 

Водолей

Позитивното мислене ще Ви поддържа здрави. Ще бъдете разтревожени поради някаква причина и вътрешно ще трябва да постигнете хармония. Концентрирайте се върху физическото и психическото си здраве. Възрастните хора могат да се изправят пред стомашни проблеми през тази седмица, затова да внимават какво консумират.

 

Риби

През тази седмица се очакват съвсем леки здравословни проблеми. Може да сте засегнати от стомашни проблеми, тъй като Юпитер, Слънчето и Раху са в неблагоприятна позиция. Не се тревожете, тъй като проблемите ще преминат към края на седмицата. Някои от здравословните проблеми могат да се избегнат, ако сте по-внимателни към храненето си.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top