Search
Филтрирай по...

Защо мултивитамините Alive! са супер формула?

Уникалната технология flash glancing process извлича всички полезни вещества от плодовете и зеленчуците и ги превръща в най-пълноценните и богати мултивитамини!

Съвременните изследователите се концентрират върху природната сила на плодовете и зеленчуците. Учените са идентифицирали множество биологично активни компоненти, които защитават човешките клетки и предотвратят стареенето им.

Защо да се притесняваме, че не се храним с достатъчно плодове и зеленчуци? Защото последствията са сериозни: недостиг на жизнено важни микроелементи за организма. Много изследователи вярват, че има връзка между тази липса и нарастващия брой сърдечни и онкологични заболявания, както и диабет.

Как тогава да си набавим ценните хранителните вещества?

След дълги и щателни проучвания, учените откриха начин за запазване на всички хранителни вещества от плодовете и зеленчуците. Иновативната технология се нарича flash glancing process и се използва в суперформулата на мултивитамините Alive!

Защо мултивитамините Alive! са толкова ефикасни?

Преди всичко в тях са вложени внимателно подбрани съставки от контролирани сурови продукти, без пестициди. Всички те се тестват лабораторно за чистота и ефективност.

Специалният flash glancing процес на обработка на плодовете, зеленчуците и гъбите в състава на мултивитамините дестилира активните хранителни вещества. Материалът се превръща в пудра, която се влага в таблетката. По този начин се запазват всички хранителни вещества в силно концентриран вид. Тази технология увеличава многократно действието на антиоксидантите.

Вички сурови продукти, вложени в мултивитамините Alive!, се обработват в студено състояние, а не чрез подлагане на екстремно високи температури, както е при пастьоризацията. Този нов метод позволява да се отстрани целулозата, водата и голяма част от захарта. Запазват се обаче хранителните вещества, витамините, минералите и ензимите. В същото време се елиминират всички опасни патогени и бактерии.

Крайният резултат е, че мултивитамините Alive! гарантират благотворното действие на суровата храна в най-естественото й състояние!

Alive е пълноценен хранителен продукт, в който именно синергията от всички извлечени активни съставки: хранителни вещества, флавоноиди и ензими, оказва много по-мощна защита срещу болестите. Alive е надеждна и лесно достъпна суперхрана, която съдържа силата на 26 плодове и зеленчуци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top