Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 06.04.-12.04.2015

Овен

 

 

Тази седмица не консумирайте храни, които биха могли да се отразят зле на здравето Ви. Нездравословните навици могат да доведат до много проблеми, дори в дългосрочен план. Не е добра идея и да предприемате пътуване през тази седмица, тъй като по този начин драстично ще увеличите нивата на стрес.

 

 

Телец

 

 

Тази седмица ще имате проблеми, свързани с телесното тегло. Добра идея е да избягвате прекалено мазната храна. Хората в по-напреднала възраст ще усещат дискомфорт в ставите, затова добър вариант е посещението при физиотерапевт. Седмицата ще е свързана с недостиг на енергия.

 

 

Близнаци

 

 

Тази седмица се отдайте на почивка, ако искате здравословното Ви състояние да е добро през тази седмица. Ставните и мускулните болки ще бъдат обострени, затова прекомерното натоварване не е препоръчително. Възможно е и да имате известни проблеми със съня, затова опитайте да намалите нивата на стрес на работното място.

 

 

Рак

 

 

Може би е време за пролетно зареждане с витамини! Организмът Ви има нужда от силно подхранване, за да можете да преодолеете високите нива на стрес през тази седмица, без това да се отрази на здравето Ви. Консумирайте много зеленчуци и се опитайте да извършвате повече физически упражнения.

 

 

Лъв

 

 

През тази седмица има огромна вероятност да страдате от храносмилателни проблеми. Много е важно да не преяждате и да се стараете храната, която консумирате да не е висококалорична. Състоянието Ви ще се подобри към края на седмицата. Добра идея е да започнете да тренирате.

 

 

Дева

 

 

Предразположени сте към настинки. През тази седмица има вероятност да се засилят болките в гърба. Много ще помогнат леките упражнения за раздвижване, затова не ги пропускайте! Възможни са проблеми, свързани с функцията на стомашно-чревния тракт, затова подбирайте внимателно храната си и пийте много вода.

 

 

Везни

 

 

През тази седмица по-възрастните ще срещат затруднения при опити за физическо натоварване. Бъдете особено внимателни, защото е възможно да се нараните! Забравете за вредните навици, тъй като тази седмица те ще окажат особено негативно влияние върху организма Ви!

 

 

Скорпион

 

 

Тази седмица се отдайте на превантивни грижи за здравето. Някои от Вас ще се почувстват оп-енергични и креативни, а това ще Ви преизпълни с позитивизъм. Седмицата се очертава успешна по отношение на работата, но някои от Вас ще имат проблеми с очите, поради твърде дългото време, прекарано пред компютър.

 

 

Стрелец

 

 

Ще усетите ползите от здравословната диета, на която сте преминали. Ако продължите да се придържате към този режим и отделяте по малко време за упражнения, ще се наслаждавате на бързи резултати. Ако успеете да не обръщате толкова внимание на ежедневния стрес, здравословното Ви състояние ще е отлично!

 

 

Козирог

 

 

Тази седмица ще усетите леки неразположения, свързани със здравословното Ви състояние, но, за щастие, те бързо ще отшумят. Има вероятност да чувствате стомашни болки, затова здравословното хранене е изключително важно за Вас. Бременните трябва да са много предпазливи през тази седмица, затова преглед от лекар ще се отрази добре.

 

 

Водолей

 

 

Тази седмица ще ви се отдаде възможност да подобрите здравето си. Проблемите с кръвното налягане ще отшумят. Болните от диабет трябва да са особено предпазливи през тази седмица. За тях е препоръчително да практикуват йога.

 

 

Риби

 

 

Хората, които имат проблеми с наднорменото тегло, ще забележат подобрения през тази седмица. Загубата на мазнини ще доведе до увеличаване на енергията, затова се старайте да увеличите максимално физическата активност. Хората, имащи проблеми с кръвното налягане трябва да полагат специални грижи за себе си. При тийнейджърите ще се забелязва подобрение по отношение на състоянието на кожата.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top