Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 06-12.05.2013г.

Овен

Съветваме Ви да направите профилактичен преглед през тази седмица. Главоболието Ви ще премине напълно и ще се отърсите от напрежението, което усещахте напоследък. Оптимистичното мислене ще гарантира доброто Ви здраве през тази седмица.

 

Телец

Тези от Вас, които страдат от болки в ставите, могат да се изправят пред някои проблеми, макар и леки. Грижете се за тялото си и не яжте „забранени” храни. Някои от Вас могат да има раздразнения на очите към края на седмицата. Хранете се правилно и се грижете за себе си, за да избегнете проблеми.

 

Близнаци

Не позволявайте стреса в работата да Ви завладее през тази седмица. Най-добрият начин да го избегнете е като не се захващате с работа, с която не можете да се справите. По-възрастните да полагат специални грижи за здравето си. Бременните да не се пренапрягат по никакъв начин, за да нямат усложнения. Избягвайте тежката храна и алкохола.

 

Рак

Избягвайте прекалено тежката храна, особено месото, през тази седмица. Прекаляването води до киселини. Не предприемайте рискове от всякакво естество. Децата, страдащи от болки в стомаха, ще усетят облекчение през тази седмица.

 

Лъв

Страдащите от болки в гърба ще усетят облекчение през тази седмица. Периодът е подходящ за взимане на мерки за избягване на този проблем в бъдеще. Някои могат да бъдат засегнати от кожни проблеми, което може да се избегне чрез неизлагане на слънце и много вода. Заболяванията могат да се контролират чрез правилно хранене и ежедневни упражнения. Почивайте си и бъдете спокойни.

 

Дева

Тази седмица е необичайно трескава, така че си осигурете достатъчно почивка, за да не не се стресирате. Хранете се пълноценно, но и в правилното време. Ще бъдете заобиколени от приятели и близки, които ще Ви донесат радост и забавление. Йогата и медитацията ще спомогнат за физически и психически баланс.

 

Везни

Потърсете помощ, ако някой незначителен проблем Ви тормози. Предприемането на малка ваканция, дори и за през уикенда, може да бъде от полза. Периодът е подходящ за ново занимание или нещо творческо. Внимавайте, когато консумирате храни и напитки навън.

 

Скорпион

Не стойте до малките часове на нощта, за да не се отрази на здравето Ви. През тази седмица се отдайте на релаксиращи дейности за възвръщане на изгубената енергия като разходки и срещи с приятели. Избягвайте мазната и вредната храна и твърдия алкохол на всяка цена. Заплашени сте от настинка, ако не сте внимателни към себе си.

 

Стрелец

Здравословното състояние на някой близък по-възрастен човек ще Ви притесни. Половинката Ви също може да не се чувства добре. Но не се тревожете! Даденият човек скоро ще се подобри. Просто вземете мерки. Леките стомашни проблеми към края на седмицата ще обземат мислите на някои хора.

 

Козирог

Позитивното мислене и силната имунна система Ви поддържат в добро състояние през седмицата. Ще забележите разликата, която променените хранителни навици оказват върху здравето Ви. Кожните проблеми при подрастващите ще затихнат. Те се повлияват от променените хранителни навици и начин на живот.

 

Водолей

През тази седмица се погрижете за здравето си, особено ако сте разтревожени от покачване на теглото си. Трябва да започнете програма с физически упражнения, преди да е станало твърде късно. Променете хранителните си навици и ходете на фитнес или на разходки. Младите, които се тревожат от проблеми с кожата, да намалят вредната храна и газираните напитки.

 

Риби

Хората с проблеми с теглото ще забележат подобрение през тази седмица. Със загубата на излишното тегло ще се повишат енергийните нива. Ще промените живота си към по-добро чрез поддържането във форма. Страдащите от проблеми с кръвното налягане трябва да полагат грижи за здравето си и да не консумират „забранени” храни. Подрастващите ще забележат подобрение на кожните си проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top