Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 15-21.07.2013г.

Овен

Опитайте да избягвате дългите часове работа пред компютъра. Склонни сте към напрежение в очите към средата на седмицата. Грижете се правилно за зрението си. Преработването може да доведе и до други здравословни проблеми като болки в гърба и на други места по тялото.

 

Телец

През тази седмица направете някои промени в начина си на живот, които да подобрят Вашето здраве. В дългосрочен план прекалената консумация на алкохол може да бъде опасна, ако си пийвате повече от глътка. Откажете се в полза на здравето. Да живеете сред трудности и ненужно да ги преувеличавате може да Ви причини повече вреда, отколкото добро. Ако искате здравето Ви да се подобри, започнете да мислите позитивно.

 

Близнаци

Вие сте малко превъзбудени през тази седмица. Някои от Вас могат да прекарат в бездействие дълги дни – не го правете, за да не обхванат негативните мисли ума Ви. По-възрастните представители да внимават по отношение на кръвното налягане и кръвната захар. Вземете необходимите предпазни мерки. Бъдете внимателни при разходки по неравни терени.

 

Рак

През тази седмица ще бъдете привлечени от по-здравословния начин на живот. Променете хранителните си навици и се занимавайте с дейности на открито. Ще се чувствате във форма и пълни с енергия, след като отворите ума си към добри идеи. Тези от Вас, които страдат от заболяване от дълго време, най-накрая ще намерят подходящо средство за лечение. Не приемайте здравето си за даденост и се хранете правилно.

 

Лъв

През тази седмица ще бъде от полза, ако се придържате към добрите навици и самодисциплината. Не се разстройвайте за тривиални неща: гледайте позитивно на живота. Тези от Вас, които от скоро страдат от заболявания от физически характер, ще усетят промяна в състоянието към средата на седмицата. Все пак наблюдавайте храненето си през този начален период.

 

Дева

През тази седмица ще бъде от полза, ако практикувате йога или медитация за подобряване на общото здраве – ще балансирате физическия, менталния или емоционалния дисбаланс, който имате. Въпреки лекия стрес, чрез йогата ще се почувствате по-здрави и способни да се справите с предизвикателствата.

Везни

Седмицата ще бъде успешна за тези от Вас, които често страдат от болести и болки, тъй като те ще утихнат. Децата могат да са разсеяни, но това скоро ще премине. Майките да си почиват и да не вършат тежки дейности.

 

Скорпион

През тази седмица полагайте грижи за здравето си и не поемайте излишни рискове. Не консумирайте вредни храни. Не пренебрегвайте дискомфорта и симптомите. Ще Ви бъде от полза да се откажете от нездравословните навици като пушене и пиене на твърде много алкохол. Ще се чувствате много по-добре, ако редовно правите упражнения.

 

Стрелец

През тази седмица Вие трябва да се опитате да избягвате преяждане или друго, което може да Ви навлече проблеми с теглото. Най-добре ще се чувствате, ако се захванете с нова програма за влизане във форма, която ще Ви помогне да сте стройни за дълъг период от време. Редовното практикуване на йога държи нивата на холестерола под контрол. Правилното хранене е задължително, за да останете здрави през цялата седмица.

 

Козирог

Вечерите до късно и обремяняващите социални контакти не трябва да са част от ежедневието Ви. Здравето определено се нуждае от повече внимание, особено при тези, които имат излишни килограми или хронични заболявания. Добри новини вкъщи. Пътуванията могат да бъдат трескави и стресиращи. Пазете се от настинки, раздразнения на очите или възможни стресови ситуации.

 

Водолей

Очаква се страхотна седмица в здравословно отношение и ще имате достатъчно енергия и жизненост за натоварената си програма. Бременните жени да не се пренатоварват. Йогата и медитацията ще успокоят нервната Ви система.

 

Риби

Ако страдате от проблем със затлъстяването, тази седмица може да бъде най-добрата възможност за стартиране на програма за влизане във форма. Изгубвайки излишното тегло, ще повишите енергичността си. Животът Ви ще се промени към по-добро, ако сте физически здрави. Страдащите от кръвно налягане да полагат специална грижа за здравето си и да спазват ограниченията в диетата.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top