Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 18-24.11.2013г.

Седмичен здравен хороскоп за периода 25.02-03.03.2013Овен

През тази седмица може да Ви засегнат някои дребни здравословни проблеми. Това може да е причинено от напрежение и от преработване. Ще се наложи да положите съзнателни усилия, за да избегнете пренапрягането на работното място. Тези от Вас, които приемат твърде много алкохол, да внимават с този навик или ще си навлекат проблеми.

 

Телец

Ако гледате на живота положително, това ще окаже необходимото благоприятно влияние върху здравето. Ще се изправите пред някои предизвикателства към постигането на доброто здраве, затова подбирайте местата, от които си взимате храна. В дългосрочен период това ще Ви осигури добро здраве и ще забележите, че начинът Ви на живот ще се промени към по-добро.

 

Близнаци

Склонни сте към здравословни проблеми, дължащи се на пренапрягане от безрезултатни дейности. За да излезете от тази психическа дупка, занимавайте се с нещо креативно. Помнете, че докато се занимавате с креативни дейности, ще бъдете в добро психическо здраве. Младите да опитат лечение на кожните проблеми с натурални средства.

 

Рак

През тази седмица главоболието и други болки ще Ви карат да се чувствате отпаднали. Избягвайте прекаленото стоене навън при лошо време, тъй като може да Ви навреди. Физическите упражнения и йогата ще спомогнат за повечето от здравословните Ви проблеми. Избягвайте вредната храна и наблегнете на пълноценните храни като плодове, зелени зеленчуци и пресни сокове.

 

Лъв

Натоварената ви програма през тази седмица може да Ви причини леки болки в гърба. Очакват се окуражаващи новини. Ще Ви се предостави добра възможност да се отървете за постоянно от здравословни проблеми. Ежедневно правете упражнения. Опитайте с йога-един от добрите начини за повишаване на физическата ефективност и облекчаване на болките.

 

Дева  

Проблемите с теглото ще Ви причинят стрес през тази седмица. Чрез намаляване на излишното тегло ще повишите енергичността си. Животът Ви ще се промени към по-добро чрез поддържане на добра форма. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да бъдат внимателни. Подрастващите ще усетят подобрение на кожните проблеми.

 

Везни

Направете си профилактичен преглед. Тези, които наскоро са страдали от главоболие, ще се излекуват напълно и ще се чувстват освободени от напрежението напоследък. Оптимистичното мислене осигурява добро здраве. Препоръчва се медитация.

 

Скорпион

Прекаленото напрягане в работата може да се отрази на здравето Ви. Склонни сте към повишаване на нивата на стреса. Потърсете баланс, за да се предпазите от здравословни проблеми. Склонни сте към леки болки в гърба и ставите. Грижете се за здравето и няма да има за какво да се тревожите. Медитацията се препоръчва, за да останете спокойни.

 

Стрелец

Тези от Вас, които са били подложени на психически стрес, ще намерят облекчение през тази седмица. Очаква се затишие на стомашните проблеми. Внимавайте какво ядете. Физическите упражнения ще разрешат проблемите с теглото.

 

Козирог

Здравето Ви е добро и ще се чувствате много по-добре отколкото напоследък. Тези, които са имали проблеми с кожата, ще усетят облекчение. Старите хора са склонни към болки в ставите. Почивката и разпускането са необходими, за да се чувствате добре.

 

Водолей

Спокойна седмица по отношение на здравето. Няма да имате сериозни здравословни проблеми,а стомашните болежки ще се облекчат. Спрете с нездравословните си хранителни навици. Използвайте креативността си, за да сте с остър ум. За да усетите наистина голяма разлика във физическото си състояние, правете сутрешни упражнения и яжте здравословна храна.

 

Риби

През тази седмица внимавайте какво ядете и избягвайте всичко, което може да разстрои стомаха Ви. Склонни сте към преяждане и като цяло консумиране на вредни храни. Дори дребните здравословни проблеми трябва да се третират на момента. Работата до късно вечер би Ви докарала много напрежение, което е напълно ненужно. Избягвайте раздразнението и стреса.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top