Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 23-29.09.2013г.

Здравен хороскоп за периода 23-29.09.2013г.Овен

Стресът може да провокира проблеми с кръвното налягане през тази седмица. Не пренебрегвайте леките здравословни проблеми. Седмицата е подходяща за пълен профилактичен преглед.

 

Телец

През тази седмица правите разумни избори по отношение на здравето и добрата си форма. Хранителните Ви навици са подобрени и се справяте с проблемите с теглото. Пълноценната диета и позитивното мислене оказват положително влияние върху здравето Ви. Избягвайте мазната и пикантна храна, за да избегнете стомашно неразположение.

 

Близнаци

Ще се придържате към здравословния начин на живот. Променяте хранителните си навици и залагате на дейностите на открито. Отворени към добрите идеи, Вие се чувствате в добра форма и пълни с енергия. Облекчават се стари здравословни проблеми. Не приемайте здравето за даденост и внимавайте за храненето си.

 

Рак

Отношението Ви към живота е положително и се чувствате отпочинали и щастливи. Очаква се облекчение на кожните проблеми. Ще се чувствате много добре, ако полагате по-добри грижи и избягвате някои храни. Не пробвайте драстични диети. Йогата в ежедневието Ви ще окаже положителен ефект.

 

Лъв

Заплашва Ви стрес, ако не си почивате от работата. Не се претоварвайте с отговорности на работното място, за да не Ви причинят здравословни проблеми. Склонни сте към леки болки в гърба и главоболие, така че се грижите за себе си. Отделете си време за йога.

 

Дева

Склонни сте към леки кожни проблеми в началото на седмицата, но те ще изчезват до края на седмицата. Взимайте предпазни мерки, за да избегнете проблеми. Здравето на любим човек се нуждае от специално внимание, но не е нищо сериозно. Проблемите изчезват с по-добрия начин на живот.

 

Везни

Ще бъдете съсредоточени в подобряването на здравето. Склонни сте към промяна на хранителните навици и спазване на нова програма за добра форма-аеробика или йога. Позитивното мислене спомага за контрол над заболяванията. Имате необходимата енергия за справяне с проблемите. Очаква се облекчение на стреса и главоболието.

 

Скорпион

През тази седмица ще се чувствате добре физически, но леко разстроени от проблеми вкъщи или на работа. Насочете енергията си в по-креативни дейности, които ще помогнат да сте отпочинали. Ще усетите подобрение в цялостното си състояние.

 

Стрелец

Някои ще забележат подобрение на здравето си. Медитацията спомага за контролиране на психическото напрежение. Ставните болки ще се облекчат и ще имате сили за дейности на открито. Новата Ви програма за добра форма започва да дава положителни резултати. Очаква се облекчение на хронични болежки.

 

Козирог

Очаква се облекчение на често повтаряща се болка в гърба. Ще се подобри здравето и начинът Ви на живот. Това ще Ви държи в страхотно настроение. Подрастващите да се откажат от вредните хранителни навици и да спортуват. Седмицата е добра за старт на нова програма с физически упражнения.

 

Водолей

Очаква се добра седмица в здравословно отношение. Ще се чувствате по-добре и ще се излекувате от скорошно заболяване. Бъдете внимателни по отношение на стомаха. Хранете се пълноценно и не забравяйте йогата.

 

Риби

Тези, които приемат работата твърде сериозно, са заплашени от стрес в следствие на преработване. Ако Ви сполетят някакви здравословни проблеми, то те ще се дължат на тревожност. Ако преяждате, то Вие сте склонни към стомашни проблеми. Здравето Ви ще се подобри, ако започнете нова програма за добра форма.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top