Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 3-9.06.2013 год.

Овен

Тази седмица трябва да контролирате темперамента си, за да избегнете психическо напрежение. Склонни сте към проблеми с кръвното налягане. Звездите съветват да останете спокойни и да избягвате конфликтите, за да запазите доброто здраве. Податливи сте към главоболие от емоционален стрес. Медитацията ще окаже терапевтичен ефект върху Вас.

 

Телец

През тази седмица избягвайте преяждането на всяка цена, тъй като сте склонни към лошо храносмилане. Ако контролирате склонността си към преяждане ще се предпазите от много заболявания. Ще усетите облекчение от скорошните здравословни проблеми към средата на седмицата. Не приемайте здравето си за даденост. Спазвайте здравословна диета, включваща свежи плодове и зеленчуци. Склонни сте към проблеми с очите, така че избягвайте дългите часове пред компютъра.

Близнаци

Възможни са проблеми със съня. Може да се чувствате уморени и да се оплаквате по-често от главоболие. На всяка цена избягвайте дългите часове, прекарани в офиса.

Медитацията ще е от полза за понижаване на стреса. Децата са склонни към инфекции, така че да се вземат мерки.

 

Рак

Добрата новина е, че през тази седмица ще се отървете от онези излишни килограми, които Ви тормозят. Със сигурност ще забележите подобрение в талията си и общото си здраве. Кожата Ви ще придобие естествен и по-здрав блясък. Всичко това е възможно благодарение на усилието, което направихте. Включването на физически упражнения към ежедневието Ви дава страхотни резултати и ще е от полза, ако продължите да го спазвате.

 

Лъв

Тези от Вас, които страдат от храносмилателни проблеми, ще имат повод за усмивка, тъй като ще забележат значително подобрение в общото си здраве. Програмата Ви от физически упражнения вече показва положителни резултати. Работещите се нуждаят от допълнителни грижи, тъй като са склонни към болки в гърба. Грижете се за себе си, за да избегнете оплаквания.

 

Дева

Подрастващите да внимават относно здравето си. Склонни сте към проблеми със зъбите поради прекаляване със сладки храни. Възможни са леки здравословни проблеми в началото на седмицата. Избягвайте ненужни рискове с диетата. Не забравяйте физическите упражнения и не пренебрегвайте дребните здравословни проблеми.

 

Везни

През тази седмица контролирайте яда си, за да не се повиши нивото Ви на стреса. Специално страдащите от кръвно налягане трябва да направят усилие да държат холестерола си под контрол. Промените, които правите по отношение на здравето си ще Ви накарат да се чувствате по-добре през тази седмица.

 

Скорпион

Склонни сте към леки болки в гърба и главоболие. Избягвайте прекаленото напрежение. Тези проблеми няма да Ви смущават, ако си поставите граница и практикувате релаксиращи техники. Поддържайте правилна стойка, тъй като някои от проблеми Ви могат да се дължат на неправилна стойка.

 

Стрелец

Включването на йога в ежедневието Ви може да Ви накара да се почувствате много по-добре в здравословно отношение. Повечето от Вас могат да забележат подобрение по отношение на теглото си. Физическите упражнения, които правите, вече се отразяват позитивно. Бременните няма да има големи проблеми през тази седмица. Спазвайте диетата си стриктно и ще бъдете добре. Спазването на диетата ще предпази от стомашни проблеми.

 

Козирог

Някои от вас ще са загрижени отноно проблеми с теглото и ще са готови да направят нещо по въпроса. Спазвайте диетата си и правете разумни избори, що се отнася до здравето Ви. Редовната йога Ви кара да се чувствате много по-добре. Следвайте съветите на фитнес инструктор. Ще имате полза от това и скоро ще забележите подобрения.

 

Водолей

Подобряването на начина на живот ще бъде на дневен ред през тази седмица. Подобряването на хранителните навици ще държи под контрол здравословните проблеми. Упражненията и повишената активност на открито ще подобри формата Ви. Нека диетата Ви е пълноценна и имате оптимистичен поглед към света. Ще успеете да си починете през тази седмица, тъй като здравето ще е перфектно.

 

Риби

Избягвайте на всяка цена преяждането, тъй като сте склонни към лошо храносмилане. Подобряването на хранителните навици ще държи болестите под контрол. Адекватната почивка е задължителна, за да сте в добро здраве. Склонни сте към проблеми със съня и напрежение в работата. Повечето от вас трябва да престанат да поемат ненужен стрес и да избягват преработването.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top