Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 16-22 декември 2013 г.

седмичен здравен хороскоп за периода 16-22 декемвриОвен

Тази седмица ще изпитате известно облекчение от хроничните си заболявания. Стомашните болки, които са ви тормозили до скоро, сега ще отшумят. Бъдете особено внимателни по отношение на онова, с което се храните, за да бъдете в максимално добро здравословно състояние. Ако сте решили да отслабнете, знайте че в това отношение много ще ви помогнат физическите упражнения. През тази седмица, ще бъдете оптимистично настроени и ще се чувствате спокойни и щастливи.

Телец

През предстоящите дни източник на безпокойство може да се окаже здравословното състояние на ваш близък човек, за когото ще трябва да се погрижите. Не се захващайте с екстремни диети, тъй като това може да ви създаде сериозни проблеми за в бъдеще. В случай, че не се намирате в много добра форма, ви препоръчваме йога. Част от упражненията от йога, биха имали страхотен ефект върху менталното и физическото ви здраве.

Близнаци

Напомняме на представителите на този знак, че цигарите не са най-подходящото средство за освобождаване от стреса. Посегнете ли към тях сега, ви очакват доста неприятни последици за в бъдеще. Ако имате имате здравословни оплаквания, колкото и незначителни да ви се струват те, задължително се консултирайте с лекар. Не прекалявайте с приема на обезболяващи и болкоуспокояващи средства в предстоящите дни.

Рак

Тази седмица ще бъде изключително напрегната за вас както у дома, така и в работата. Хората, засегнати от по-сериозни заболявания трябва да бъдат особено внимателни и да не се напрягат психически и емоционално. Можете да се справите много добре със стреса, ако всяка сутрин отделяте поне по 30 минутки за медитация.

Лъв

През следващите дни трябва да бъдете внимателни по отношение на имунитета си. Това означава поне да се храните целесъобразно и да спите достатъчно, за да не не се срине имунитетът ви. Възможно е по-възрастните хора, както и бъдещите майки, да се оплакват от храносмилателни проблеми. Много от хората, които са на диета, могат да открият че резултатите от нея едва ли биха били особено добри. Не гладувайте.

Дева

През тази седмица трябва да бъдете по-внимателни по отношение на здравето си и да обърнете внимание и на най-дребните си оплаквания. Възможно е да имате проблеми с храносмилателната система. Трябва да вземете мерки и по отношение на психическото си здраве – прекомерният стрес може да ви се отрази изключително пагубно.

Везни

Една седмица, изпълнена със здраве и мъдрост за всички представители на зодията! Много от хората със здравословни проблеми имат шанс да подобрят състоянието си именно през следващите дни. Онези дами, които доскоро са изпитвали  болки, сега имат шанс да се отърват от тях, благодарение на положителното влияние на Луната.

Скорпион

Тази седмица всички по-възрастни представители на знака трябва да бъдат търпеливи по отношение на здравето си. Подобряването на състоянието при тях изисква повече време. Хората, които са имали храносмилателни смущения, предстои да се чувстват значително по-добре през тази седмица. Онези, които са спазвали здравословен хранителен режим, нека го продължат и през идните дни – ефетът ще бъде отличен.

Стрелец

Повечето от вас са склонни да се притесняват за теглото си през тази седмица, затова трябва да се придържат към хранителен режим, изключващ вредни храни, съдържащи изкуствени съставки. Онези, които успеят да се справят с тази задача, биха имали положителни резултати. Не се задълбочавайте в неща, които не заслужават чак толкова сериозно внимание и ще си спестите огромна част от стреса, на който се подлагате по-скоро сами.

Козирог

Здравето на родителите ви може да ви създава грижи през тази седмица. Не се притеснявайте обаче, защото състоянието им ще се закрепи не по-късно от периода в края на седмицата. Въпреки че времето е студено, онези от вас, които имат кожни проблеми, трябва да се пазят кожата на лицето си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. По-възрастните представители на зодията може да имат оплаквания от подуване и болки в ставите. Почивайте си повече.

Водолей

Очертава се повечето от представителите на зодията да имат притеснения със зрението си. Съветваме всички, на които това се случи, да се обърнат към специалист. Възможно е бременните жени да имат проблеми със стомашно-чревния тракт. Те също трябва да предприемат мерки в полза на храносмилателното си здраве, за да не се стигне до последващи усложнения. Тийнейджърите да полагат специални грижи за кожата си, за да избегнат всевъзможните кожни инфекции.

Риби

През тази седмица трябва да обърнете внимание на хранителните си навици. Кожните проблеми при голяма част от представителите на зодия Риби могат да се дължат именно на злоупотребата с нездравословна храна. Наред с това, и при тази зодия съществува риск от проблеми със зрението, затова пазете очите си от преумора. Не прекарвайте дълго време седнали и неподвижни, това може да ви докара проблеми в гърба, врата и кръста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top