Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 17-23.02.2014

Седмичен здравен хороскоп за периода 17-23.02.2014Овен

Искате да промените нещо в заседналия си начин на живот и определено ще го постигнете. Това ще се отрази добре и на здравословното ви състояние. Добри новини и за онези, които доскоро са имали оплаквания, свързани с болки в гърба и кръста – всичко това е на път да отшуми. Продължавайте да бъдете така активни физически – ецедневните разходки ще ви се отразят добре.

Телец

Здравословният начин на хранене, към който се опитвате да се придържате в последно време, ще бъде причина да се чувствате в перфектна форма. Дребните неразположения, тормозили ви до преди няколко дни, ще изчезнат съвсем. Избягвайте да се храните навън през тези дни, тъй като храносмилателната ви система е по-чувствителна от обикновено.

Близнаци

Стресът на работното място ще докара някои дребни проблеми на представителите на зодия близнаци. Забавете темпото, защото има вероятност да получите проблеми със съня. Пазете се и не се претоварвайте, защото е възможно при повечето от вас да се появят болки в ставите. Не пренебрегвайте нуждата от отмора и почивка. Лягайте си по-рано вечер.

Рак

Близнаците са в перфектно разположение на духа и през цялата седмица ще се чувстват заредени с много положителна енергия. Влагате страст във всичко, което правите и имате усещането че сякаш сте изпълнени с лекота. Благодарение на всичко това, физическото ви здраве също е на ниво. Продължавайте да търсите положителната страна във всичко, което ви се случва.

Лъв

Опитайте се да продължите здравословния начин на живот, към който се придържахте през всички дни от миналата седмица. Не злоупотребявайте с храната и алкохола, и се хранете само и единствено с качествени продукти. Избягвайте хляба и тестените изделия, и хапвайте повече плодове и зеленчуци, за да поддържате формата си. Имате нужда от повече движение.

Дева

През тази седмица избягвайте да поемате твърде много отговорности и да се претоварвате с излишни ангажименти. Опитите ви да свършите всичко наведнъж са продиктувани от нетърпението, което ви е обзело през последните дни. Това ви натоварва емоционално и ви пречи да се концентрирате върху отделните задачи. Успокойте се и се опитайте да си лягате по-рано вечер. През уикенда, релаксирайте сред природата. Избягвайте шумните места, пълни с хора.

Везни

Доста сте уморени, защото не само през работните дни на миналата седмица, но и уикедна, сте се имали доста работа. Заедно с това, ви тревожи здравословното състояние на ваш близък човек.Чувствате се на предела на силите си. Тъй като вие сте хора, които се опитват да внесат баланс във всичко, ще намерите изход и в тази ситуация. Избягвайте дългите и изтощителни пътувания, освен ако не е задължително да ги осъществите.

Скорпион

Много от скорпионите са застрашени от алергии и/или проблеми със зъбите. Още при първите симптоми на подобни неразположения, потърсете помощта на специалист и не се самолекувайте. Не пренебрегвайте нуждата от навременна намеса, тъй като в противен случай ситуацията можеда се задълбочи. Разхождайте се сред природата.

Стрелец

През идните дни избягвайте компютрите, телевизията и застояването на едно място. Ако работата ви е по-скоро статична и се налага по цял ден да се втренчвате в монитора, задължително си излизайте за глътка въздух на всеки час. Пазете очите си.

Козирог

През тази седмица ще усетите първите сериозни резултати от старанието ви да спазвате режим и да се храните разумно. Опитвайте се да поддържате това здравословно темпо, за да постигнете целите, за които си мечтаете отдавна. Чувствате се отпочинали и енергични.

Водолей

През идните дни, водолеите ще страдат от някои леки здравословни проблеми, свързани със стомаха. Храносмилателната им система е особено чувствителна и поради тази причина, трябва да избягват пърженото, прекалено препеченото и мазното. Пийте повече течности, предимно вода и избягвайте тестените изделия. Наспивайте се добре, защото умората се отразява неблагоприятно на всички органи и системи.

Риби

Въпреки че сте склонни да драматизирате и да изпадате в депресивни състояния, през тази седмица ще се чувствате много щастливи, радостни и спокойни. Избягвайте консумацията на т. нар. „бързи храни” и наблягайте на пресните супи и суровите плодове и зеленчуци. Прекарвайте повече време на открито. Стоенето на слънце се отразява много добре на емоционалното ви състояние, затова използвайте всеки слънчев уикенд и релаксирайте навън, сред природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top