Search
Филтрирай по...

Седмичен хороскоп 6-12.01.2014

Седмичен хороскоп 6-12 януариОвен

Вече можете да си отдъхнете – тази е седмицата, през която ще се решат много от семейните ви проблеми. След дългия период на противоречия у дома, ще се радвате на хармония и благополучие в отношенията с най-близките си. Освен това се оказва, че усилията ви за контрол върху стреса най-накрая ще се оправдаят и вие ще се радвате на прекрасна атмосфера не само у дома, но и на работното място, както и сред приятелите си. Няма да сбъркате, ако планирате специална семейна вечеря в събота или неделя. Вашият щастлив час е между 15 и 16 часа във всеки един ден от тази седмица, имайте го предвид.

Телец

В предстоящите дни Телците ще преоткрият духовната си страна. Това ще внесе мъдрост в ежедневието им и ще им помогне да погледнат на нещата и от малко по-различна гледна точка. Ако проявите повече търпение, ви очакват успехи в най-важните за вас начинания.

Близнаци

Очакват ви много добри новини през предстоящите дни! Ако имате приятели и близки извън пределите на родината, е много вероятно съвсем скоро да получите предложение за далечно пътешествие, за което отдавна сте си мечтали. Ако се случи, то това ще бъде едно от най-приятните изживявания в живота ви. Не отлагайте нито една важна задача за времето след 17 часа, тъй като тогава късметът няма да бъде на ваша страна.

Рак

В близките дни ще бъдете ангажирани с планове за някои важни – както лични, така и в професионален план промени, които отдавна искате да предприемете. Тъй като ви липсва търпение обаче, ще имате усещането, че нещата не вървят. Истината е, че ще ви бъде нужно малко повече време, докато успеете да въдворите малко ред в хаоса от собствените си мисли. Едва тогава ще можете да действате адекватно.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват много шастливи през тази седмица. Повечето от тях с огромна радост ще научат, че нещо, което са смятали за отдавна изгубено, ще се върне отново в живота им! Съветваме представителите на тази зодия да не изпускат от очи нищо от онова, което се случва наоколо, за да не пропуснат важен момент. Седмицата е идеална както за приключване на вече започнали проекти, така и за предприемане на нови начинания.

Дева

Девите ще се радват на изключителната подкрепа и одобрение на близки, колеги, приятели и партньори. Всъщност вие, Деви, напоследък рядко забелязвате вниманието на околните. Истината обаче е, че много от хората около вас ви харесват, благодарение на което са склонни към повече компромиси във ваша полза. Стойте далеч от конкурентите в службата, които биха могли умишлено да опетнят добрата ви репутация.

Везни

През предстоящата седмица ще се наложи да се въздържате от необмислени и импулсивни думи и действия, за които е много вероятно да съжалявате впоследствие. Склонни сте да реагирате твърде емоционално по отношение на наболели проблеми, но горещо ви съветваме да запазите хладнокръвието и самообладанието си колкото може по-дълго. Внимавайте да не кажете нещо грозно и унизително на някой, който ви е ядосал още отдавна – дори да смятате, че си го заслужава, не го правете. Ваш много близък и обичан човек ще ви зарадва с добри новини, следствие на което отново ще се почувствате добре и в мир със себе си.

Скорпион

Напоследък се натоварвате много повече, отколкото организмът ви може да понесе. Това може да има много негативни върху здравето ви последствия. Починете си от всички служебни задачи и други ангажименти, защото психическото напрежение ще се окаже сериозна пречка във вземането на важни решения и адекватна реакция. През тази седмица се старайте да отложите някои по-важни дейности за часовете между 17 и 19 – тогава късметът ще бъде с вас.

Стрелец

Стрелците ще се радват на присъствието и подкрепата на човек, който до момента е бил само в кръга от техни познати. Съвсем скоро обаче този човек може да се окаже изключително ценен приятел. Благодарение на тази специална подкрепа за много от представителите на зодията ще настъпят доста промени в положителен план. Здравето ви е перфектно.

Козирог

Ако отдавна се замисляте за заслужена почивка с най-близките си някъде далеч и на спокойствие – сега е времето да започнете да действате по въпроса. Това евентуално пътуване ще ви донесе значително облекчение от напрежението, тежало ви през последните дни. В предстоящите дни, за да привлечете добрите космически енергии, задължително носете и дрехи в сив цвят.

Водолей

През тази седмица вие ще бъдете в центъра на всеобщото внимание и ще се радвате на заслужени комплименти от околните. Ще се чувствате доволни от себе си, а чарът ви – ще бъде неустоим. Стойте далеч от хората, към които нямате особено положителни усещания. Носете и черни дрехи, за да не правите впечатление на недоброжелателите, които със сигурност завиждат и злорадстват зад гърба ви.

Риби

За рибите, това ще бъде една забавна и изпълнена с хубави емоции седмица. Представителите на зодията ще държат постоянна връзка с приятели и близки хора, в чиято компания неколкократно ще си прекарват перфектно. Не отлагайте важните си задачи за времето след 17 часа и заложете на жълтите дрехи през предстоящите дни. Жълтият цвят ще привлече положителните космически вибрации, което ще ви помогне да се чувствате още по-добре.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top