Search
Филтрирай по...

SPA в големия град


Много често, попадайки в житейския водовъртеж на големия град, ние не забелязваме на какъв стрес сме подложени всеки ден. В стремежа си да свършим повече работа, ние нарушаваме своя режим, предизвиквайки по този начин безсъние, хронична умора, понижен тонус и лошо настроение. Съмнителната вода, която пием и замърсеният въздух, който дишаме, причиняват натрупване на токсини и нарушения на минералния баланс в нашия организъм. Тогава възниква въпросът: има ли начин да възстановим своите здраве и енергия, без да се откъсваме от лудия градски ритъм?

Решението е в станалите популярни през последните години SPA салони. Основното преимущество на процедурите, които тези салони предлагат, е че за кратък период от време и без да напускаме града, в който живеем, ние можем да възстановим своите сили и да се заредим с положителна енергия. От дългия списък с предлагани процедури, най-търсени напоследък са процедурите – таласотерапия и винотерапия, които се извършват според индивидуалните нужди на всеки клиент и имат за цел възстановяване и пречистване на организма.

Признат лидер в областта на таласотерапията е френската фирма THAL’ION. Продуктите на THAL’ION съдържат активни ингредиенти, за пречистване на организма от натрупаните токсини, за отслабване и регулиране на целулита, за сваляне на напрежението и за възстановяване на минералния баланс на организма. Продължителността на една процедура таласотерапия е между 1-2 часа, след което кожата възвръща своя тонус, става гладка, стегната и по-младежка на вид.

Винотерапията е процедура за лицето и тялото, която се извършва под формата на компреси и специални вани с вино и плодове от грозде. Тази SPA процедура оказва мощен подмладяващ ефект, помага при хроничен стрес и безсъние и повишава тонуса. Процедурата продължава около 30 минути, а резултатът е възстановяване на силите на организма и постигане на физическо и емоционално равновесие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top