Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 11-17.03.2013г.

Овен

Тази седмица ще бъде добра за Вас. Ужасните кашлица и настинка, които Ви тормозеха, няма да продължат повече, благодарение на благосклонния Марс. Всички ставни болки, на които бяхте подложени, ще изчезнат. Хапвайте здравословна и пълноценна храна, която действително ще е полезна за Вас.

Телец

Очаква се страхотна седмица в здравословно отношение за всички Телци. Бременните жени трябва да продължат да са спокойни по отношение на здравето и предстоящото раждане. Всичко ще върви добре за бъдещите майки. Шофирайте внимателно.

Близнаци

По-възрастните представители да заложат на медитацията през тази седмица. По-младите да се осланят на редовни физически упражнения. Препоръчително е през тази седмица да си направите редовния профилактичен преглед. Децата, които са страдали от леки заболявания, ще оздравеят напълно през настоящата седмица. Юпитер и Слънцето Ви гарантират, че ще останете в добро здравословно състояние по всички възможни фронтове.

Рак

Здравословният проблем, който Ви е налегнал в последно време, най-после ще се реши през тази седмица. По-възрастните представители ще усетят облекчение на някои от храносмилателните проблеми, от които страдат. Подрастващите трябва да бъдат особено внимателни по отношение на вредната храна, която консумират. Може да е вкусно, но само Ви вреди физически.

Лъв

По-възрастните представители да избягват месото и готовите храни. Може да не усетите веднага, но до края на седмицата стомахът ще се обади. Жените могат да поискат да се подложат на строга диета. По-добре не го правете, а вместо това подобрете своите хранителни навици. Включете много салати и плодови сокове в диетата. Не бъдете немарливи по отношение на здравето си.

Дева

Заради стреса от работата, пренебрегвате здравето си напоследък. Погрижете се за себе преди да си навлечете нещо сериозно, сигнализират Слънцето и Кету. По-възрастните представители да избягват дългите пътувания. Ако пътуването не може да бъде отменено, то тогава се погрижете за храненето и здравето си. Седмицата ще бъде добра за бебетата и малките деца.

 

Везни

Бъдете много внимателни тази седмица, тъй като има вероятност от леки наранявания. По-възрастните ще усетят облекчение на храносмилателните проблеми. Децата трябва да се съобразяват с метеорологичните условия. Жените могат да бъдат засегнати от проблеми с кръвното налягане.

Скорпион

По-младите да се грижат за ставите си. Ще се чувствате малко мързеливи през тази седмица. Децата могат да бъдат засегнати от стомашни неразположения. Страдащите от проблеми с кръвното налягане и диабет ще усетят облекчение. Седмицата се очертава добра за жените, особено за тези, които се опитват да отслабнат. Продължете с физическите упражнения.

Стрелец

Най-младите да се пазят от настинка или кашлица през тази седмица. Жените могат да се сблъскат с проблеми с кожата. Децата трябва да се съобразяват с метеорологичните условия. Родителите да вземат предпазни мерки за здравето на децата си през тази седмица.

Козирог

Тази седмица се очертава добра за младите представители. Всеки здравословен проблем, който може да ги е засегнал, ще затихне през тази седмица. Стомашните проблеми на по-възрастните представители значително ще се подобрят. Жените, страдащи от косопад, да не подценяват проблема. Бъдещите майки да не се напрягат, стресът може само да навреди психически и физически.

Водолей

Всички млади хода ще се чувстват чудесно през тази седмица. Тези от Вас, които са се оплаквали от липса на апетит, ще си го възвърнат. Жени, не пренебрегвайте здравословните си проблеми, без значение колко са дребни. Болките в краката на възрастните могат да продължат и през тази седмица. Седмицата е добра за прекарване на свободното време с приятели.

Риби

Погрижете се за подутите глезени, от които страдате от известно време. Страдащите от розеола ще усетят затихване на проблема. По-възрастните представители да избягват предприемане на пътуване през тази седмица. Здравето Ви може да не е достатъчно силно в момента, за да се справите със стреса и напрежението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top