Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 13.07. – 19.07.2015г.

 

Здравен хороскоп

 

 

Овен

 

Редовните тренировки ще са причината за драстичната разлика в цялостното ви състояние. Ще гледате на здравето си значително по-сериозно. Тези от вас, които целят да редуцират теглото си, ще постигнат впечатляващи резултати през настоящата седмица. Ако имате проблеми с алкохолна зависимост, сега е моментът да се откажете от унищожителния порок. Към края на седмицата, ще сте доволни от всички постигнати резултати.

 

Телец

 

Ако успеете да поддържате позитивна нагласата си и показвате интерес към случващото се с близките и приятелите си, ще забележите ползи не само в социален план, но и за здравето си. Наложете си да избягвате хранене по заведенията, тъй като има вероятност това да доведе до сериозни стомашни проблеми. Постигайки това, ще имате възможност да се радвате на добър тонус.

 

Близнаци

 

През настоящата седмица трябва да сте особено внимателни по отношение на всичко, което консумирате. Застояла храна може да бъде причината за храносмилателни проблеми и дори повишена температура. За бременните също се препоръчва да се ориентират към крани, бигати на витамини и минерали. Тези от вас, които спазват хранителен режим, ще срещнат затруднения, които могат да доведат дори до качване на някой допълнителен килограм.

 

Рак

 

Лични проблеми са причина за повишените нива на стрес през тази седмица. Опитайте се да бъдете максимално спокойни и ангажирани с работа, за да не се оставяте на негативните мисли и емоции. Има вероятност да срещнете сериозни проблеми, свързани със състоянието на кожата ви. При такива, най-добре е да се консултирате с дерматолог.

 

Лъв

 

Много вероятно е през седмицата да срещнете сериозни стомашно-чревни проблеми. Не е подходящ период да експериментирате с храните, които консумирате. На всяка цена избягвайте  полуфабрикатите. Тези от вас, които са свикнали с нездравословния начин на живот, е време да помислят за промени. Йога упражненията ще ви доставят енергия и значително ще понижат нивата на стрес.

 

Дева

 

Липсата на мотивация ще е водещият проблем в началото на настоящата седмица, но към края й, ще почувствате положителна промяна. Ефектът, които Меркурий оказва върху вас, е свързан с редуциране нивата на стрес. Аналитичното ви мислене ще е основна причина да вземете правилни решения в множество житейски ситуации. Препоръчителни са разходките сред природата, но, все пак, избягвайте най-горещите часове.

 

Везни

 

Не се изненадвайте, ако през тази седмица срещнете проблеми, свързани с алергични реакции. Хремата, която ви тревожи от известно време, е следствие именно на алергия. Важно е да не пренебрегвате проблема, а по най-бързия начин да помислите за решение. Препоръчително е да опитате лечение с билки, тъй като то ще доведе до най-бърз и безвреден ефект.

 

Скорпион

 

Избягвайте както да дискутирате здравословните си проблеми пред голяма аудитирия, така и да мислите за тях. Ако не спазвате това, единственото, което ще постигнете е да се стресирате излишно. Ако планирате да започнете фитнес-програма, по-добре се консултирайте със специалист, за да постигате максимални резултати.

 

Стрелец

 

Изгърбената поза, която заемате през по-голямата част от времето, е основната причина да се чувствате дискомфортно и да изпитвате болка в областта на кръста и гръбнака. Родителите се налага да обърнат специално внимание на хранителния режим на своите деца, тъй като стомашни разстройства са силно вероятни. Препоръчително е да пиете повече вода, за да помогнете на организма да изхвърли токсините.

 

Козирог

 

Сега е моментът да започнете да спазвате диета, ако искате да намалите теглото си. Постигнатите резултати ще ви доставят както допълнителен тонус, така и ще са причината да се чувствате физически привлекателни и със самочувствие. Ако се подлагате на прекомерен стрес, време е да обърнете сериозно внимание върху варианти за редуцирането му. Крайно време е да си вземете почивка и да забравите (поне за известно време) за проблемите в офиса.

 

Водолей

 

Тези от вас с наднормено тегло, ще забелязват подобрения през настоящата седмица. Загубата на мазнини ще доведе до повишаване на енергията и подобряване на общото състояние на организма. Хората с проблеми с кръвното налягане трябва да обърнат специално внимание на състоянието си и да спазват всички хранителни ограничения, препоръчани от лекар. При тийнейджърите се забелязва подобрение в състоянието на кожата.

 

Риби

 

Здравето ви ще е добро, ако го подхранвате с регулярни физически упражнения. Седмицата ще е добра за тези от вас, които се оплакват от чести болки в костите или ставите. Моментът е подходящ за намиране на ново, здравословно хоби, например риболов. То ще намали нивата на стрес и ще ви накара да изпитвате задоволство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top