Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 30.09-06.10.2013г.

Здравен хороскоп за периода 30.09-06.10.2013г.Овен

Обърнете внимание на кожните проблеми. Очаква се чудесна седмица за бременните жени. Нека се опитат да бъдат весели и да се хранят здравословно. Някои пенсионери могат да почувстват лека слабост поради промяна в начина на живот. Затова нека да внимават с храната. Като цяло, средно добра седмица за всички.

 

Телец

Добра седмица за повечето от Вас. Ще се чувствате по-добре и ще се облекчат стари болежки. Младите професионалисти да не поемат излишен стрес на работа, за да не се изправят пред сериозни здравни проблеми след това. Пазете се от депресии и негативно мислене, за да не навредите на психичното си здраве и състоянието си.

 

Близнаци

Бъдете внимателни, за да не се натоварвате с твърде много стрес. Физическите упражнения са мното полезни и дори могат да спомогнат за справяне с излишното тегло. Ще се чувствате добре и пълни с енергия. Не приемайте здравето си за даденост.

 

Рак

Благоприятните движения на планетите Ви гарантират прекрасна седмица. Теглото Ви може да се окаже проблем, ако имате навик да си похапвате мазна и пържена храна. Трябва да контролирате хранителните си навици, за да не Ви доведат до проблеми. Ще се чувствате в добро психическо състояние и пълни с енергия. Някои от Вас могат да бъдат засегнати от кожни алергии.

 

Лъв

Карайте го по-полека, за да не окаже стресът негативен ефект върху здравето Ви. Внимавайте с радикалните проблеми на времето. Продължителните усилия за отслабване довеждат до желаните резултати. Младите да избягват вредната храна. Някои от подрастващите могат да се изправят пред стари кожни проблеми, но те скоро ще затихнат.

 

Дева

През тази седмица по-възрастните трябва да се погрижат за здравето си. Младите ще имат добра седмица по отношение на здравето, благодарение на добрата си спортна програма. Седмицата е добра за профилактичен преглед. Тези от Вас, които са били засегнати от леки болежки, ще се излекуват напълно.

Везни

През тази седмица ще бъдете в много добра физическа форма. Склонни сте към инфекции, натравяния, заразни болести. Хранете се с пресна храна. Бъдете предпазливи при употреба на алкохол, лекарства, както и други вредни вещества. Погрижете се за себе си, дори и при най-малкото одраскване.

 

Скорпион

Възрастните да внимават с тежките храни и да наблягат на леките ястия и супи, ако искат да имат добро здраве и да избегнат стомашните проблеми. Някои млади могат да бъдат засегнати от кожни проблеми. Нека да избягват вредната и мазна храна, за да нямат пъпки.

 

Стрелец

Учащите, които са под стрес, трябва да пробват йогата и медитацията. Домакините и възрастните хора могат да бъдат смущавани от леки здравословни проблеми. Промяна в хранителните навици ще доведе до подобрение на здравето. Тези, които залагат на всекидневните физически упражнения, ще се чувстват добре и пълни с енергия.

 

Козирог

През тази седмица и умът, и тялото Ви са пъргави и здрави. Прекрасно е, че знаете как да съчетавате здрав ум със здраво тяло. Хората над 60 години могат да бъдат смущавани от леки здравословни проблеми, особено свързани с кръвното налягане и кръвната захар. Но не се тревожете-променете начина си на живот и всичко ще е наред.

 

Водолей

Някои от Вас най-после ще възстановяват изгубената си форма и ще се чувстват еуфорично. Умереното хранене и многото течности са ключът за Вас. Уверете се, че теглото ви ще е умерено и за в бъдеше като се храните разумно и умерено. Опитайте да включите разходки в ежедневието си.

 

Риби

Склонни сте към леко стомашно неразположение през тази седмица. Храната, която приемате отвън не е добра за тялото Ви. Огледайте се за възможности. Жените над 50 год. са склонни към артрит и болки в ханша и колената. Да се погрижат се за себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top