Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп за периода 8.12 – 14.12.2014 г

здравен хороскоп

 

 

Овен

 

През тази седмица ще пристъпите към здравословните промени, които трябваше да направите отдавна. Настроени сте за смяна на хранителния режим и двигателната активност. Ще се справите, тъй като разполагате с цялата необходима енергия за това.

 

 

Телец

 

Нуждаете се от някаква промяна, за да се почувствате отново свежи и енергични. Стресът поради преумора, е показан за онези от вас, които вземат работата си твърде сериозно. Възможно е да се появи упорито главоболие, вследствие на нервите, които ви дойдоха в повече пре последните дни. Хранете се по-здравословно, за да не се стигне до храносмилателни проблеми.

 

 

Близнаци

 

При някои от вас, болите в гърба и кръста ще започнат да заглъхват. Това се дължи предимно на по-активния начин на живот, който вече водите. Целодневното седене на едно място е напълно противопоказно за вас. Дори работата ви да го изисква, трябва да намирате начини за раздвижване. Спортът поне веднъж седмично, ще ви се отрази добре.

 

 

Рак

 

Психическото ви здраве е под въпрос, заради някои проблеми в личния живот и работата. Физически се чувствате добре, но чисто емоционално – сте в колапс. Можете да се справите с всички разочарования, като пренасочите енергията си към по-творчески дейности. Срещайте се по-често с приятели и намирайте време за забавления, за да не съсредоточавате вниманието си единствено върху тревогите си.

 

 

Лъв

 

Стомашно-чревните проблеми са резултат от лошия начин на хранене, който така и не успяхте да промените. Не пристъпвайте към самолечение, а потърсете помощта на специалист. Онова, което можете сами да направите, е да внесете някои промени в ежедневното си меню. Увеличете приема на течна храна и хапвайте повече плодове и зеленчуци. И не забравяйте за водата – минимум по 1,5 л на ден.

 

 

Дева

 

Прекомерният стрес ще ви докара някои здравословни проблеми, като високо кръвно налягане, тревожност и безсъние. Ако това се случи, не се колебайте да си направите преглед. Единственият  начин да излезете от клопката на стреса, е чрез адекватна почивка и повече забавления. Имате нужда от психо-емоционален релакс.

 

 

Везни

 

Предпазните мерки ще ви помогнат да избегнете евентуални проблеми със здравето. И тъй като ви очаква една тежка седмица, постарайте се да си лягате по-рано вечер. Добрият сън е най-добрия лек за всичко! Хранете се разнообразно и здравословно.

 

 

Скорпион

 

Чувствате се свежи, енергични и изпълнени с живот. Главоболието и депресивните състояния, които често ви спохождаха, са няма да ви тормозят скоро. Чудесно е, че се стараете да се храните по-здравословно. Почивката през този уикенд, ви се отрази много добре.

 

 

Стрелец

 

Чувствате се стабилни, спокойни и сигурни в себе си. Това е много добре, но може би трябва да обърнете внимание и на начина си на хранене. Проблемите с теглото няма да изчезнат от само себе си. Нуждаете се от съвсем различен хранителен режим. Сега е моментът да действате!

 

 

Козирог

 

Ще бъдете притеснени от някои кожни проблеми през тази седмица. Препоръчваме ви за известно време напълно да изключите алкохола от режима си, както и да намалите коснумацията на месо и преработени продукти. Увеличете приема на вода. Ако кожата ви все пак не се подобри, отидете при специалист, който да насрочи правилното лечение.

 

 

Водолей

 

Пациентите със сърдечни проблеми трябва да положат по-сериозни грижи за здравето си. Пазете се от напрежението и стреса, не излагайте тялото си твърде дълго на студа и приемайте по-здравословна храна. Алкохолът е напълно противопоказен за вас и дори малки количества от него, могат да ви повлияят зле.

 

 

Риби

 

Здравословното ви състояние рязко ще се подобри. Спортът и доброто хранене ви се отразяват добре. Болката в костите и ставите, също ще затихнат скоро и вие ще можете да вършите всичките си дейности без проблем. Към момента напълно владеете себе си и емоциите си. Чувствате се на върха. Опитайте се да следвате този модел и не се поддавайте на влиянието на незначителните дразнители, както по-често ви се случва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top