Search
Филтрирай по...

Седмичен здравен хороскоп (10-16.02.14)

здравен хороскоп 10-16 февруариОвен

В емоционален аспект се чувствате на върха, което разбира се, се отразява и на здравословното състояние. Ведрото ви настроение, в съчетание със спазването на някои здравословни навици, ще бъде причина да бъдете във форма още дълго време. Към края на седмицата обаче, повечето от вас ще бъдат склонни да злоупотребят с хапването, особено със сладкото. Въздържайте се, защото храносмилателната ви система е по-чувствителна от обикновено.

Телец

Вие, телци, също ще бъдете в много добра форма през предстоящите дни. Чувствате се силни както физически, така и психически. Много от здравословните проблеми, които са ви пречели доскоро, могат да бъдат кардинално решени с една проста промяна в начина ви на живот. Постарайте се да запазите положителната си настройка.

Близнаци

Може да се каже, че и близнаците няма от какво да се притесняват за здравето си. Единственото, което представителите на тази зодия трябва да имат предвид, е че всяко прекаляване с алкохола, може да доведе след себе си по-сериозни последствия, отколкото може да се очаква. Затова, скъпи близнаци, избягвайте впускането в каквито и да било алкохолни турове. Някои от вас не трябва да употребяват алкохол дори в допустими количества, тъй като има вероятност и едно малко питие да се отрази зле на състоянието ви.

Рак

През тази седмица ще бъдете доста дисциплинирани по отношение на здравето си, резултатът от което ще бъде много добър за вас. Склонни сте да спазвате перфектен хранителен режим и да се въздрържате от всички вредни изкушения. Единственото, което трябва да промените в най-скоро време, е нагласата си – бъдете малко по-позитивни и не взимайте толкова сериозно всичко случващо се.

Лъв

Онези от вас, които имат сърдечно-съдови проблеми, включително високо кръвно налягане, трябва да бъдат особено внимателни. В случай че страдате от наднормено тегло, имайте предвид че навременните мерки могат да изиграят изключително положителна роля за цялостното ви състояние. Ограничавайте се от всички вредни храни, особено преработените такива. Старайте се да вечеряте най-късно до 20:00 ч., като менюто ви бъде съставено предимно от зеленчуци.

Дева

Емоционалното състояние на девите е леко разклатено. Повечето от вас се чувстват нервни, неспокойни и напрегнати, и заедно с това – изпадат в състояния на депресия. Всичко това е в резултат от претоварената ви програма и липсата на почивка и забавления. Отпуснете се и се опитайте да се откажете от вредното си желание да държите всичко под контрол. Сами знаете, че това е невъзможно и излишно се напрягате.

Везни

Везните ще имат по-изразена нужда от сън и почивка през предстоящата седмица. Напоследък, представителите на тази зодия се натоварват с повече задачи и ангажименти, отколкото имат възможност да поемат. Тази негативна ситуация отнема от жизнеността и тонуса им, и понижава нивата им на енергия. Скъпи везни, обърнете повече внимание на себе си и спрете да се претоварвате!

Скорпион

Напоследък представителите на зодия скорпион водят леко застоял начин на живот, което е съвсем нетипично за тях. Време е да преустановите режима си, да се активизирате и да се заемете с повече дейности. Това „раздвижване” ще ви тонизира и ще ви изпълни с така необходимата енергия за живот.

Стрелец

Предстоящата седмица е отлична за стрелците. Онези от вас, които са имали проблеми с кожата и косата си, съвсем скоро ще намерят решение и трайно ще подобрят състоянието си. Не подценявайте необходимостта от правилно хранене и повече движение.

Козирог

Ако продължавате да живеете в същия шеметен и напрегнат ритъм, е възможно буквално да припаднете от изтощение. Освен от много сън, имате нужда и от добро меню. Престанете да се храните „набързо” и с каквото намерите, тъй като имате нужда от питателна храна през целия ден. Не пропускайте закуската!

Водолей

Седмицата се очертава добра за водолеите, които страдат от хронични заболявания. Благодарение на добрия режим, който стриктно спазвате, симптомите ви значително ще намалеят. Заедно с това, повечето от вас най-накрая ще се осмелят да се консултират по-подробно със здравни спациалисти, които ще дадат много добри насоки в лечението на заболяването ви. Настроени сте оптимистично.

Риби

Всички проблеми на рибите през седмицата, ще се дължат основно на стрес. Имайте предвид, че ако се отдадете на емоционални терзания, това ще се отрази на състоянието на кожата ви. За вас също се отнася да спазвате добър хранителен режим и да взимате необходимата „доза” дълъг и качествен сън. Към края на седмицата напрежението постепенно ще заглъхне и ще се чувствате много по-спокойни и щастливи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top